Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 11 latka moze spac z ojcem w 1 lozku pytanie

Polecane posty

Gość gość
Ja w tym wieku często leżałam z tatą w łóżku, lubiłam bardzo wskoczyć do rodziców pod kołdrę i robiłam to chyba do 15 roku życia, potem z tego wyrosłam. Jeżeli dziecko czuję się dobrze z ojcem to żaden problem z tym spaniem, normalny ojciec widzi 11latkę jak dziecko, a nie obiekt do macania. Chociaż i tak lepiej by było żebyście po prostu kupili materac i córa by na nim spała u was, a ty z mężem.

Gość gość
zobaczy kindybała i go utnie a jaja i gniazdo spali

Gość gość
ja bym nie ryzykowala. nie wiesz czy facet nie ma ukrytego motywu by z nia spac. corki ktorych ojciec jest pedofilem pewnie spia z takimi bo kiedy ojciec ma molestowac. pamietaj,ze ty jako matka masz obowiazek chronic dzieci...

Gość gość
Ty z 16.21,sadzisz na podstawie swojej rodziny?Jesli w Twoim domu macie strach polozyc dzieciaka do lozka z ojcem,w obawie,ze je w*****a,to wasz problem.W normalnych rodzinach matki nie musza zastanawiac sie,czy czasem maz nie jest pedofilem i takich dylematow po prostu nie ma.Lecz sie,bo masz niezle zryta psyche

Gość gość
ja nie widzę sensu robić dzieci skoro potem jako norma jest przypuszczenie że ojciec przeleci córkę ,to wszystko jest chore

Gość gość
Z Waszych wypowiedzi mozna wysnuc wniosek,ze ojcow trzeba by bylo kontrolowac na okraglo,pod zadnym pozorem nie zostawiac corek samych z ojcami,bo przeciez pedofil nie roocha tylko pod koldra i po ciemku,tak?Tak wiec biorac na logike,skoro cora nie powinna spac z ojcem,bo lepiej dmuchac na zimne,to sami z dziecmi tez nie powinni zostawac,bo a nuz wyjma nieoczekiwanie parowe.Jestescie chorzy!

Gość gość
uwazam nie mozna zakladac,ze ojciec to pedofil ale kontrolowac by tragedia sie nie stala tak samo jak ze zdrada. Mam przyjaciolke ktora byla molestowana przez ojca i miala identyczna sytuacje. Ojciec zmusil ja by poprosila o spanie z nim by matka nie podejrzewala nic. Uwazam najlepszym jest by spala na materacu w kuchni do czasu ojca wstania a potem szla do pokoju gdy ojca tam nie ma. Pozdro.

Gość gość
nie powinna spac w jednym lozku, to nie jest normalne i oczywiste, bo w domu ciasnota :O

Gość dywan w morde
droga autorko, nie na tym polega ochrona dziecka przed pedofilem by w kazdym widziec pedofila i corke od pedofilow odgradzac....ale na tym by corka wiedziala co doroslemu wolno a co nie , bez wzgledu na to czy jest ojcem, dziadkiem ksiedzem czy nauczycielem wfu....i ze moze ci ufac i o wszystkim powiedziec. jedyne czego pedofile unikaja i sie boją to wyedukowane dzieci w sensie wiedzy co doroslemu wolno a czego nie. jesli pedofil trafi na takie dziecko wyladuje na komisariacie. pedofile szukaja dzieci ktore nie maja wiedzy, takie ktore latwo omamic i wmowic ze wszystko jest OK.

Gość gość
przestańcie z tymi pedofilami, dobrze się czujecie??

Gość ŚmieszemkPuchatek
Wow~Kobiety proszę opanujcie się wszystkich facetów wyobrażacie sobie za pedofili? Widzę iż ktoś ma niespełnione marzenia lulz

Gość gość
To jest niesmaczne

Gość gość
Patologia Ty i twoj maz jestescie spokrewnieni? :D