Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Targi slubne Kraków

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was wybiera się na targi slubne w Krakowie? Czy warto tam wogole jechać? Czy jest coś ciekawego?

Gość gość
Hej ja się wybieram na targi Ślubne w Krakowie teraz są w weekend specjalnie wzięłam sobie wolne bo nie mam jeszcze sukienki :( a ślub w Lipcu słyszałaś o tym salonie przy Al.Pokoju ,że mają Dni Otwarte ? :)

Gość gość
Ja tez nie mam sukienki a ślub mam w czerwcu. Zdecydowałam ze pójdę na targi, a co do otwartych dni na AL. Pokoju to nie słyszałam , ale chętnie się wybiorę może będą jakieś fajne promocje i się skusze na zakup sukienki.

Witajcie:) Warto iść na Targi Ślubne, ale trzeba uważać i nie dać się nabrać. Co jest fajne- można pozbierać dużo wizytówek, zniżek z salonów sukien ślubnych. Wystawiają się od razu stomatolożki oferujące scaling, piekarnie, zespoły, fotografowie... Ale nie napalajmy się od razu na nich! Przecież większość nie przychodzi na targi ślubne a nie jest gorsza! Łatwo się nabrać, np ja wymarzyłam sobie pokaz fajerwerków na ślubie. Były na targach 2 firmy, na obu piętrach, pokaz zaczynał się od 1500zł, do kwot ogromnych a poszukałam w necie, jest sklep składający super pokazy, które można samemu odpalić za pomocą pilota i to koszt np 750zł.

Gość gość
Byłam wczoraj na targach i jestem pod wielkim wrażeniem ilości wystawców i promocji.W trakcie targów pojechałam do salonu Evita na Aleje Pokoju bo były dni otwarte mieli fajne rabaty na suknie i garnitury. Podpisałam umowę korzystając z dobrego rabatu ale nie wybrałam jeszcze modelu bo wybieram się do pozostałych salonów Evity na Długa i Zakopiańska.

Gość gość
Ja też byłam na targach wczoraj w Krakowie , zaproszono mnie z Evity do salonu na Al.Pokoju ja nie wybrałam sukienki ale mój narzeczony kupił garnitur i wszystkie dodatki . Pozdrawiam :)

Gość gość
Jeju ja też byłam na Targach w niedziele :D strasznie dużo wystawców :) Studio Mody Evita miało quize hihihi i można wygrać sukienkę :D wypełniłam kupon i czekam na rozwiązanie . Suknie mieli piękne zwłaszcza taka granatowa z koronki pięęękna gdzie można ją dość tzn. w którym salonie ?

Gość gość
hej , ja też ja oglądałam na targach szkoda że jest niebieska ja to bym taką białą chciała cudeńko ale pani powiedziała że zaprasza do salonu na al.pokoju oraz na długą i ul. zakopiańską bo w każdym z salonów Evita jest coś innego ja właśnie jutro wybieram się na długą a potem do następnych takiej samej nie znajdę ale może bardzo podobną życzcie mi powodzenia

Gość gość
Ja odwiedziłam już wszystkie salony Evity maja przepiękne sukienki. Zdecydowałam się na model w salonie na Zakopiańskiej jestem bardzo szczęśliwa jeszcze pojadę z moim narzeczonym bo maja bardzo duży wybór garniturów i dodatków dla Panow.

Gość gość
Ja tez zamówiłam suknie w Evicie Panie od razu dobrały mi wszystkie dodatki welon, biżuterie, buty i bolerko. Narzeczony tez kupił garnitur ze wszystkimi dodatkami także jesteśmy ubrani od stop do głów. Teraz możemy się skupic na innych rzeczach związanych ze ślubem.

Gość gość
hej,a nie wiesz jak tam w evicie w katowicach?duzy wybór mają sukni,duzy sklep bo sie tam w sobote wybieram z mamą

Gość gość
W salonie w Katowicach nigdy nie byłam , ale z tego co wiem w każdym salonie Evity maja duży wybór sukienek i wszystkie dodatki. Zachęcam pojechać bo warto na pewno cos wybierzesz.

Gość gość
Ja byłam w salonie w Katowicach maja duży salon bardzo duży wybór sukni, mnóstwo dodatków, profesjonalna obsługa. Panie pomogą wybrać model, dobrze doradza. Ja tam zamówiłam suknie jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Gość gość
Ale reklama Evity :D Tak się składa, że suknie tam są niedopracowane, drogie, za niższą cenę można mieć ładniejszą suknię w eleganckim salonie. Np ja zastanawiałam się między suknią w Karolinie a w Gracji w Pasażu Weneckim, w końcu wybrałam Grację, piękną koronkową suknię, szytą od podstaw na miarę (przymierzyłam też w salonie) z trenem, który bosko wyglądał w kościele. W Evicie bez sensu jest to, że przymierzasz suknię, wprowadzasz zmiany, zamawiasz, przysyłają i tyle. A ja miałam 5 czy 6 przymiarek, zmieniłam kształt dekoltu, wolałam lekki tren z samej pięknej koronki świetnej jakości, bez atłasu pod spodem, suknia zrobiła furrorę.

Gość gość
Hej nie zgadzam się z tobą ja kupiłam swoją suknie w Evicie na Długiej i byłam bardzo zadowolona a przymiarki miałam do ostatnich dni przed ślubem serdecznie polecam

Gość gość
Ja tez zamawiałam suknie w Evicie ale na Zakopiance i byłam zadowolona nie jest to prawda co piszesz wszystko zależy jaka suknie wybierasz, bo ja miałam suknie szyta na miarę wg. oryginału zmieniłam tylko kolor bo w salonie była ecru a chciałam biała, wyszła super przymiarki miałam dwie i odbiór nie było potrzeby robic więcej bo wszystko leżało idealnie mała korekta długości i podpięcie trenu. Ja również polecam!!!!

Gość gość
Ja dzisiaj wybieram się na poszukiwania mojej wymarzonej sukni zamierzam miedzy innymi odwiedzić któryś z salonów Evity, wiec przekonam się czy to co piszecie jest prawda. Moje koleżanki odwiedziły te salony i wypowiadają się bardzo pozytywnie niektóre w Evicie zamówiły sukienki myślę, ze ja tez tam zamówię bo mało mam czasu.

Gość gość
Można by polemizować na temat rożnych salonów i ich propozycjach.Jak ktoś chce to zawsze znajdzie tą jedną jedyną.Ja mam odłożoną suknię w Evicie na Zakopiance i jestem zdecydowana.Nie mierzyłam zbyt wiele,ale ta jedyna z wyprzedaży spodobała mi się najbardziej.Pani zapewniala mnie ,ze po przeróbkach będzie jak nowa.To mi się podoba.

Gość gość
hej, ja też zamówiłam suknie ślubną tylko w Evicie na Długiej i jestem bardzo zadowolona serdecznie polecam

Gość gość
Hej,dobrze,że trafiłaś do Evity! jestem przekonana,że to dobry wybor.... Mnie też ktoś polecił ten salon i nie żałuje,bo zespól ,który mnie obsluguje sprawia,że czuję się baaaardzo wyjątkowo.

Gość gość
Hej,nareszcie mam już swoją suknię ślubną! Czekałam tylko aż wroci moja mama od siostry i podjedzie ze mna do Evity na Zakopiankę i potwierdzi mój wybor.TAK! zaakceptowana i moja!!!

Gość gość
Hej,ja też już mam wybraną suknie ślubną.Gdyby nie moja mama to pewnie bym się jeszcze zastanawiała nad wyborem.To ona kiedyś wstąpiła wracając z pracy właśnie do Evity,ale na długiej, i wypatrzyła ją przez witrynę.Zawsze liczę się ze zdaniem mojej mamy,bo ma dobry gust.

Gość gosc mercedes
jest wyjscie z sytuacji moja droga,miałam ten sam problem,ale panie na chopena szybko znalazły rozwiązanie.Dwie sukienki były w Krakowie w evicie,jedna na Slasku,gdzie mieszkam,wyobraż sobie ze sprowadzono mi te dwie z Krakowa i mogłam sobie wtedy przymierzyć wszystkie i problem właściwie się rozwiązał sam!Mam już sukienkę!!!!Poproś,bo wiem że to dla tej firmy nie jest żaden problem,pozdrawiam i zycze powodzenia:-)

Gość gość
Ja mam przerobioną całą Długą Filipa itd ... w wielu salonach zniechęciło mnie to , iż Panie SPRZEDAJĄCE nie pozwoliły mi przymierzyć sukienek bo trzeba się umawiać bo *****itd bezsensu heloo jak można przewidzieć czy będzie duży czy mały ruch :) trafiłam na salon Evity Panie bardzo sympatyczne i profesjonalne nie zgadzam się z opinią , że zamawia się i tyle bzdura zmieniłam w sukience dekolt dodałam tren bo nie miała , a dodatkowo zmieniłam ozdoby . I mam swoją wymarzoną suknie już po pierwsze przymiarce bo ślub w styczniu :) Pozdrawiam

Gość gość
hej dziewczyny kupiłyście w Evicie sukienki a ja słyszałam od koleżanki że jest konkurs można wygrać suknie wieczorową wiecie coś więcej na ten temat?

Gość gość
Hej, tak na stronie www.evita.com.pl mozesz dowiedziec sie wszystkiego,mozna wygrac suknie wieczorowa piekne maja widac na stronie i bizuterie mega ! ja swoje foto juz wyslalam :)

Gość gość
hej ale jak wysłać gdzie czy to przez stronę bo na stronie pisze coś o facebooku trzeba się gdzieś zalogować o co chodzi?

Gość gość
hej, nigdy nie zastanawiałam się nad metamorfoza dla samej siebie.. Tyle ostatnio można wypatrzeć pozytywnych zmian wśród gwiazd i tak sobie pomyślałam dlaczego by nie spróbowac!W sieci salonów Evita jest nowa akcja -Evita ubiera wieczorową porą- metamorfozy.

Gość gość
hej ja zgłosiłam się do tego konkursu w Evicie wysłałam zdjęcie bo nagroda jest super można wygrać sukienkę i wiele innych nagród a niebawem sylwester he