Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lezaczek czy hustawka

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy dla Malucha lepiej kupic lezaczek bujaczek czy hustawke taka mala dla najmlodszych. Pozycja lezenia jest podobna, a hustawke mozna zawsze wlaczyc zeby delikatnie bujala i bardziej sklaniam sie ku temu, co myslicie?

Gość gość
haloooooooo

Gość cztery z plusem
lezaczek. Moja 2 starszych lubilą huśtawkę a mlodsza na niej wymiotowała i nie mogla się wcale huśtać. Leżaczek poręczniejszy i mozna go latwo nosić po mieszkaniu i starcza na dluzej. Hustawki są tak do 9 kg i szybko się okazuje że kiedy dziecko jest cięzkie to nie dzialają tak jak powinny.

Gość gość
lezaczek bujaczek,zawsze mozna dziecko pobujac... tak jak ja teraz robie swoje a noga bujam synka ktory wlasnie usypia...i zawsze mozzna latwo przeniesc...dodatkowo ma zabawki dolaczone wiec ma co robic

Gość gość
leżaczek praktyczny i nie tylko do bujanie. moja dziecko w nim się bawiło jadło - służył nam do 2 roku życia

Gość gość
no tak ale hustawki nie musialabym bujac noga-sama by bujala:) Do jedzenia pozniej mam fotelik od chyba 3 miesiaca zycia bo ma pozycje półlezaca.

Gość LemonD
Jak dla mnie leżaczek bujaczek. My też zastanawialiśmy się co wybrać a problem się sam rozwiązał bo mały w prezencie dostał właśnie leżaczek bujaczek, służył nam bardzo długo i wcale nie trzeba dziecka bujać bo wystarczy, że machnie nóżką i samo się buja :D Można go wszędzie postawić, nawet na stole czy blacie kuchennym, służył też to karmienia. Huśtawki nie mieliśmy więc nie mam porównania ale leżaczek sprawdził się rewelacyjnie.

Kupioną mamy huśtawkę Bright Starts Perfect Harmony, jest do 12 kg. Używamy jej już 6ty miesiąc, Mała waży ok 8 kg, więc jeszcze na trochę będzie. Za jakiś czas planujemy ją sprzedać i kupić leżaczek bujaczek Bright Starts do 18 kg :)

Gość gość
moj maly ma asymetrie, ktora wyrownalam cwiczeniami. wszystko bylo dobrze i wyrownalam go zupelnie na lezaczku, ale gdy zdecydowalam sadzac go na huśtawce asymetria wrocila. bardzo ja lubi choc nie sluzy nam. mysle ze za dwa miesiace nie bedzie tego klopotu :)