Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach nie ma lekarzy z powołaniem tylko chcą łapówek

Polecane posty

Gość gość

Tu jakas laska pisze, ze lekarz jej spieprzył cycki. A ja znam (znałam) kobiete, znajoma mojej mamy, poszła na prosta operacje usunięcia woreczka zółciowego - umarla na stole operacyjnym - oficjalnie rzekomo była uczulona na jakis lek co jest bzdurą bo na nic nie chorowala, w mlodosci miala operacje i zadnych powiklan, bląd lekarski tylko jak to teraz udowodnic ? Tamta rodzina ma mega problem. 3/4 lekarzy bierze w łape, wystarczy isc do jakiejs przychodni, szpitala, popytac pacjentów w kolejce - bierze niemal kazdy, jednemu wystarczy jakiś koniak, dobra droga kawa czy herbata w zamian za pierwszenstwo a inni biorą pieniążki w zamian za wystawianie lewych zwolnien, opinii do zusów etc Taka prawda. Lekarze są raczej sprzedawcami leków, malo jest takich którzy na bieżaco się kształcą, czytają, interesuja się nowinkami, w swojej praktyce lączą medycyne akademicką, medycyne chinską i inne (dla wiekszosci medycyna dalekiego wschodu to pic na wode a jest o wiele starsza niz nasza). W zyciu spotkalam tylko dwóch takich lekarzy, okulistke i mojego stomatologa.

Gość gość
kazda operacja jest ryzykowna