Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanza babe

tabletka po

Polecane posty

Gość lanza babe

hejka ! bylam na wakacjach w zeszlym miesiacu przespalam sie z facetem wzielam tabletke po , po 2 dniach przespalam sie z innym niby wszystko ok . wrocilam do domu i tydzien po znow mialam sex. okres spoznia mi sie ponad 2 tyg :( jestem w panice . jak bralam tabse po mialam wlasnie dni polodne . teraz nie wiem czy po tej tabletce mogly mi sie dni nie plodne przesunac jakos ?

Gość on919191991
jaka puszczalska szm#ata

Gość gość
jasna sprawka że się przesuwa - ciśnij po test - bo źle wróżę

Gość lanza babe
robilam test :( nieby jest ok ale mialam miec koncem pazdziernika miec okres :( ponad 2 tyg mi sie spoznia :(

Gość gość
spóźnia się bo się rozregulował po tej tabletce, też tak miałam nie martw się, na pewno przyjdzie

Gość gość
egipcjanin cie zapychal pewnie

Gość gość
to zrób jeszcze jeden - a najlepiej dwa różnych firm albo jeden z krwi

Gość gość
A bądź w ciąży, miej problem. Jak jesteś debilem do potęgi entej, który nie potrafi się zabezpieczyć, to teraz drżyj.

Gość gość
Zrób jeszcze badania na wszystkie choroby weneryczne!

Gość lanza babe
spalam z irlandczykiem mielismy gumy bylismy nalani i ostatni raz juz bez on nawet chyba nie skonczyl we mnie ale i tak sie boje

Gość gość
Boze, widzisz i nie grzmisz ! jednego stresu było Ci mało? trzeba było powtarzać? wielbicielka mocnych wrażeń ! Było se na banji skoczyć mniejsze ryzyko a wrażen też furmanka

Gość lanza babe
no alkohol robi swoje ..poza tym jak pisalam robilismy to w gumie tylko sie tak skonczylo bez sensu ze ostatni raz zabraklo

Gość gość
Jeśli zrobiłaś test w prawidłowym terminie to powinno byc ok, prawdopodobnie ta bomba hormonalna zawarta w tabletce"po" zroobiła Ci mały misz-masz, ale dla pewności zró jeszcze jeden test

Gość lanza babe
robilam test tydz temu i robilam wczoraj

Gość gość
to nie sraj ogniem :D- będzie dobrze Wielbicielko Adrenaliny :), ale na przyszłość coś z tym zrób, jeśli póki co, lubisz "mocno pożyc"

Gość gość
no ja bylan na kolku i spoko bo zaklada sie raz na miesiac i jest git ale miala jakis spokojniejszy okres w zyciu i przestalam , polecialam na wakacje a ze nikt mnie nie zna tam ......

Gość lanza babe
wlasnie wracajac do tej laski co pisala ze jestem szmata , to nikomu tym krzywdy nie robie , polecialam na lanzarote i robilam co chcialam pisze tu o porade wz z tabletka po , a nie interesuje mnie opinia na temat tego jak sie prowadze :)

Gość lanza babe
a ja dalej nie mam okresu , ja wpadne w szal jakis ??? kol mi mowi ze jej kol byla w ciazy a jej testy pokazywaly ze nie jest .............

Gość gość
Najwyżej spłodzisz sinego MUSLIMA.Wiesz że unas jest mały przyrost naturalny .Chwała Ci za to.Wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
no super ! jeszcze mi tego brakowalo

Gość anna799
Na pewno Twój stres wpływa na opóźnienie. Tabletka jest bardzo skuteczna, więc sądzę, że nie powinnaś się martwić. Tutaj są informacje o powodach opóźnienia miesiączki: http://www.wpadka.pl/baza-wiedzy/warto-wiedzi ec/co-moze-byc-powodem-opoznienia-miesiaczki-13

Gość gość
Skoro puszczasz się z każdym, kto się nawinie, to powinnaś wiedzieć o tym ze może załapałaś juz syfa, nie mówiąć o ciąży!Jak ci nie wstyd pytać o to skoro masz lepsze wiadomośći od nie jednej starszej kobiety😠

Gość gość
dzieki anna 799 , wiem ze jest skuteczna martwie sie tylko tym ze w poniedz ja wzielam a w srode i piatek miala sex i wtedy nie wiem jak to dziala ?

Gość lanza babe
dostalam okres , wiec stwierdzilam ze tu napisze :) ale jestem happy masakra :) juz nie moge sie doczekac az sie skonczy , bo az mam brzuch jak balon ale mimo to jestem happy . od dzis szaleje z glowa :)