Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY NAPRAWDE STEWARDESSY W SAMOLOTACH SA PIEKNE I ZGRABNE

Polecane posty

Gość gość

BO KOLEGA czesto LATA DO SZWECJI do pracy samolotem I MOWIL MI ZE ZAWSZE TAKIE LASKI TAM CHODZ te stewardessy ze glowa mala jakie sliczne i szczuple oraz wysokie

Gość gość
różnie bywa, niektóre są ładne a niektóre normalne :) paszkwiji nie ma, ale większość przeciętna :P

Gość gość
Są ładne .W mundurku zawsze wygląda się ładnie .Mają zazwyczaj ładne fryzury ( często koki) ,makijaże ...ale kurcze szkoda mi ich ..takie latające kelnerki...

Gość gość
Czemu ma ci ich być szkoda? zarabiają dobrze.

Gość gość
wzrost musza mieć odpowiedni to na pewno nie pamiętam ile ale chyba min 170, ale poleć sobie do USA i amerykańskie stewardesy są często b. grube :o

Gość gość
nie ani ladne ani zgrabne za to prawie kazda zna minimum dwa jezyki czesto latam wiec widze

Gość gość
piekne

Gość gość
zgrabne tak, ale brzydkie latam kilka razy w roku wiec juz troche ich widzialem

Gość gość
wrecz brzydkie ale mile bo im za te mile placa w miare dobrze

Gość gość
z******te zarobki 2-5, 3 tysiace na reke no faktycznie kosmos. w barwach lotu wiekszosc to pasztety niestety i srednia wieku 35-40 :D

Gość gość
ale za to w LOT są takei ktore znaja sie na zawodzie a nie jakies takie niewiadomo co jak te mlode

Gość latam czesto
i chyba tylko jeden raz widzialam jedna ladna reszta to kobiety kolo 30-50 lat, owszem wymalowane przesadnie, ale ladne? no nie powiem co do tanich lini to tam sa juz pasztety :) grube tez :)

Gość libertee
gosciu powyzej,moze dolaczysz foto,zobaczymy jaki z ciebie pasztet??Fajnie sie obsmarowuje innych.Skoro tu same pieknosci,to zapraszam do brygady:)Zobaczymy elokwencje,aparycje,znajomosc jezykow:)a co najwazniejsze testy psychologiczne:)

Gość gość
Ja latam często więc się wypowiem. Tak stewardessy są zgrabne, muszą być. Nikt nie zatrudni grubej stewardessy, oczywiscie nie mówię tu o figurze modelki, ale o sylwetce normalnej, bez nadwagi. Stewardessa powinna być w miarę wysoka, więc to też troche dodaje do atrakcyjności. A co do ladnych twarzy - to kwestia gustu ;) stewardessa nie musi mieć pięknej twarzy, ale musi być zadbana i zrobiona - każda ma pełny makijaż. Włosy związane w kok. Buty na obcasie i elegancki kostiumik. Nie musi być młoda, widziałam w naszych rodzimych liniach stewardessy które na pewno były po 40. W tanich liniach już jest troche inaczej, tam zwykle stewardessy ubierają się w coś na kształt babcinego fartuszku, który jest troche bezkszatłny więc ciezko powiedzieć czy są szczupłe czy nie.

Gość gość
Nie widziałaś chyba amerykańskich stewardes.

Nie wiem,nie latałam.Ale podobno odbiegają od kobiet,ktróre reklamują tak słyszałam.Ale ja myslę ze to zalezy od linii lotniczej,w kazdej maja inne wymagania co do pracowników.