Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny00

jak kochac taka kobiete

Polecane posty

Gość smutny00

spotkałem dziewczynę,długo z sobą spędzaliśmy czas,zacząłem sie zakochiwać i wtedy dowiedziałem sie ze nie jest dziewica a co gorsze ze robiła byłemu loda,do tej pory mnie to meczy jak sobie z tym poradzić?ona ma teraz 20 lat ja 26 ja straciłem mając 23 lata a ona musiała pewnie w wieku 16-17lat..jak byc z taka kobieta?przecież to wstyd,wstydze sie tego ze ktos moze o tym wiedziec,jak ma byc matka moich dzieci? matka moich dzieci wkładała sobie kiedyś do buzi czyjegoś penisa..gdzie tu mówić o miłości? chciałbym kochac ale jak?

Gość lewatywa z kawy
ona ci to powiedziala czy byly?

Gość gość
padłam:)

Gość gośccccc
daje jej spokój, niech znajdzie kogos normalnego,a y idz sie leczyc, masz chora glowe moim zdaniem, rozejrzyj sie dookola w jakim Ty swiecie zyjesz? nie kochasz jej

Gość smutny00
pisze całkiem poważnie

Gość gośccccc
ja tez, daj dziewczynie spokój, szukaj dziewicy, powodzenia :)

Gość smutny00
no a Ty co bys na moim miejscu robil?jak na to patrzysz?moze zmienie swoj tok myslenia,bo nie chce krzywdzic dziewczyny

Gość gość
O ja koles zalosny jestes ze uwazasz ze to wstyd ze ona nie jest dziwicza. Wstyd ze przestales byc prawiczkiem w wieku 23 lat. Powiem Ci z doswidczenia ze mam kumpele, jestesmy juz 30 latkami i te ktore w lozku mialy tylko jednego faceta- obecnego meza,to bardzo tego zaluja. I pewnie niewiele czasu minie jak w koncu wskocza komus do lozka czy to na zakrapianej imprezie, gdzie nie bedzie nie meza czy tez na jakims wyjezdzie sluzbwym intergracyjnym.

Gość gość
albo prowokacja albo kolesia powinno sie do PSYCHAITRY WYSŁAC

Gość gośccccc
czego Ty od niej oczekujesz? a sam jestes w stanie dac jej swoje dziewictwo? obawiam sie ze jak zaczniesz szukac dziewicy to moga cie oskarzyc o pedofilie :P dziewczyna normalna, robila to ze swoim chlopakiem , nie puszczala sie na lewo i prawo, nie brala za to pieniadze, troche przesadzasz, jak dla mnie jestes niedorosly

Gość smutny00
miałem okazje juz duzo wczesniej to zrobic,ale jak sobie pomysle ze ona nie miała 20 lat i juz z kims uprawiała sex to mi smutno,na to wychodzi ze swiat jest zepsuty ale ludzie zachowuja sie jak zwierzeta ze sex jest wazniejszy niz miłosc

Gość smutny00
ja probuje to zrozumiec ale czemu mnie to tak boli?

Gość smutny00
czemu ja mam z tym problem? chyba nikt nie chce miec takiej dziewczyny

Gość gość
bo jestes niedojrzaly. Posluchaj ludzi doswiadczonych. Lepiej ze laska sie wyszlaleje przez slubem i z kims byla oprcz Ciebie niz jak bedziesz bral za zone dziewice orleanska, ktora sie pusci pare lat po slubie, bo bedzie chciala sprawdzic, jak to jest z innym facetem w lozku. Jako kobieta stwierdzam, ze ciesze sie ze nie byla w lozku tylko z jedym facetem-moj maz jest 3 i najlepszy w te klocki. Mam prownanie. Ty chyba jest kiepski w sensie dlatego chcesz dziewice, zeby nie miala porownania do wczesniejszych lepszych -pewnie jestes mega sprinterem 3 sekundy i po sexie-hehe.

Gość gość
Zreszta jak przywiazujesz tak do tego wage to pownienies tez z sexem czekac do slubu.

Gość gośccccc
jestes dziecinny :) smutno Ci? a gdzie Ty sie wychowales ze nie wiesz co sie na swiecie teraz dzieje? a dziewczyna z ktora pierwszyraz to zrobila ile miala lat? 40?

Gość smutny00
sprinterem nie ;) no ale raczej wekszosci facetom to przeszkadza,chciałbym miec na to w******e i o tym nie myslec ale jakos nie umie i mysle by ja zostawic...

Gość smutny00
ja nie byłem w związku i nie myślałem ze kazdy tak sex uprawia będąc w związku bo sam rzadko uprawiałem,loda to myslałem ze robią tylko d****i i szmaty..

Gość gość
Sex oralny czyli robienie loda jest normalna forma zblizenia dla osob ktore sie kochaja i sa ze soba w zwiazku. Z Twojej wypowiedzi wynika ze masz malenkie doswidcznie w sexie i pewnie tego sie boisz. Ze wyjdzie Twoja kompletna niewiedza w tych sprawach to w porownaiu z z 20 letnia laska.

Gość smutny00
sam uprawiałem sex,co ma sex oralny do miłosci,czuje sie przez to ponizony ze ona robiła komus loda czy slusznie?

Gość gość
nie słusznie. Ogarnij się. Była z nim w związku. Owszem młoda ale to jest jej przeszłość nie przyszłość. Wątpię że serio ją kochasz.

Gość smutny00
rozumiem ze była z kims w zwiazku ze kogos kochała gdy mnie nie znała ale czemu nie moge sobie poradzic z tymi myslami?cos w tym jest ze facet chce byc w tym wzgledzie pierwszy dla kobiety

Gość gość
masz jeszcze dużo "pierwszych razów " z nią czy z inną. A jak nie możesz sobie z myślą poradzić to daj sobie spokój i tyle szukaj dziewicy

Gość smutny00
pierwszym jesli chodzi ogolnie o sex,głupie mysli ze ktos ja dotykal,wiem ze to nie jest normalne ale jak sobie z tym radzic

Gość gość
więc ją zostaw i szukaj dziewicy. Faceci są dziwni. Ona nie będzie twoją pierwszą ale ty musisz być jej. Paranoja ogarnij się poważnie

Gość kuczorek
ty masz 26lat??? Nie wierze. Zostaw ta dziewczyne i szukaj sobie dziewicy, serio mówię. A w między czasie idz pogadaj z psychologiem, bo Twoje mysli swiadcza o zlym stosunku do seksu.

Gość smutny00
kocham ja i nie chce jej zostawic ale chyba bede musiał

Gość gość
będziesz musiał bo co? Nie rozumiem tego

Gość smutny00
bo nie umie sobie z tym poradzic ze uprawiała z kims sex..chciałbym by była tylko moja..mam takie mysli w stylu ze to ze uprawiala z bylym sex i robila mu loda to dla mnie krzywdzace i ponizajace

Gość gość
A ty też uprawiałeś sex z inną ogarnij się masz 26 lat to nie dużo jeszcze ale z tym podejściem współczuję i to bardzo