Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny00

jak kochac taka kobiete

Polecane posty

Gość smutny00
ja nie chce by mi to przeszkadzalo ale jednak przeszkadza sex powinien byc zarezerwowany dla jednej pary i tyle no chyba ze pozniej komus to nie przeszkadza dlaczego zaden facet nie chce nie dziewicy? bo nie oszukujmy sie kazdy moze z taka byc ale pokochac juz nie jest latwo

Gość gość
mój nie miał nic przeciwko temu że byłam nie dziewicą jak go poznałam. Jest nam dobrze z roku na rok coraz lepiej. A ty idź do psychologa. Moim zdaniem jak 2 osoby w parze się nie doświadczone idąc twoim tokiem myślenia ( czego ty nie zachowałeś) to niestety nic z tego nie będzie jakby ślepy kulawego prowadził

Gość smutny00
a co o Tobie wie ze w sexie robilas? pogadamy na gg?

Gość gość
0/10

Gość gość
tak wie o wszystkim.35127975 jestem na niewidocznym

Gość gość
smutny00 napisales: sex powinien byc zarezerwowany dla jednej pary i tyle no chyba ze pozniej komus to nie przeszkadza dlaczego zaden facet nie chce nie dziewicy? bo nie oszukujmy sie kazdy moze z taka byc ale pokochac juz nie jest latwo przeciez ty tez z kims uprawiales seks zanim poznales obecną dziewczyne? to jak to jest, tobie wolno chodzic do lozka z innymi, a jej juz nie?

Gość gość
idz do zakonu,...tam wyrwiesz jakas zakonnice i tyle w temacie....albi wejdz na topik ile lodow zrobilyscie w zyciu to sie podbudujesz

Gość gość
Na podstawie twojego podejścia do tematu można dowiedzieć się o tobie, że: 1. jesteś niesamowicie płytki- patrzysz na kobietę jak na przedmiot używany ub nie, przez pryzmat jej błony a nie tego, czy jest wartościową osobą z charakteru itd. 2.hipokryta- sam nie jesteś cnotliwy a do kobiety się dosrywasz Faceta z takimi poglądami w życiu bym nie chciała, to prymitywne i obleśne :) daj spokój dziewczynie i poszukaj jakiejś tępaczki albo lepiej- dmuchanej lali nówki nieśmiganej :classic_cool:

Gość laska_klaska
no, ja też bym wolała czystego i niewinnego chłopaka, a nie takiego, co już jakiś kominek wycierał. Autorze, puszczasz się, nie można Cię kochać.

Gość gość
debil!

Gość minnesota
o boze czlowieku ogarnij d**e, jak to jak mozna kochac, normalnie, to czy jest dobra kobieta i godna milosci naprawde nie jest definiowane tym ile miala penisow w buzi moglaby miec i 200 i nadal byc wartosciowa i kochajaca ciebie osoba, mialam takie same poglady jak ty w wieku 11 lat, czas dorosnac i obudzic sie, prawdziwy swiat sie o ciebie upomina. lepiej zniknij z jej zycia bo ta 20letnia panna mlodziutka jest i ma wiele przed soba jeszcze wspanialszych rzeczy niz zakompleksieni dupkowie ktorzy widza ja tylko jako przedmiot i obiekt seksualny

- Znany profesor rozpoczął swój wykład dla 200 osób, trzymając w ręku studolarowy banknot, zapytał: -" Kto z Was chciałby dostać ten banknot?" Wszyscy podnieśli ręce, wtedy powiedział: -"Dam ją jednemu z Was, ale najpierw zrobię to.." I zgniótł banknot w ręce i znowu zapytał: -"Kto teraz chce ten banknot?" Ręce nadal były podniesione. Profesor dodał: -"A jeśli zrobię tak..." Rzucił pieniądz na ziemie, podeptał, zgniótł. Podniósł pieniądz brudny i pognieciony i zapytał znowu: -"A teraz? Kto chce jeszcze te 100dolarów?" Ręce nadal były podniesione, wtedy powiedział: -"Nie ważne co zrobię z tym banknotem, zawsze będziecie go chcieli, bo nie traci on swej wartości. To samo jest z nami. Często w naszym życiu jesteśmy deptani, gnieceni, czujemy się kompletnie bez wartości. Brudni czy czyści, zgnieceni czy cali, wysocy czy niscy, grubi czy chudzi, to wszystko jest nie ważne! Nie wpływa to w żaden sposób na naszą wartość. Ceną naszego życia nie jest to jak wyglądamy, tylko to kim jesteśmy.

Gość gość
przeciez sam mowisz ze Ty tez miales wczesniejse doswiadczenia, wiec gdzie problem? hipokryta

Gość gość
gowno ci do tego z kim ona uprawiala seks zanim poznala ciebie,i w jaki sposob to nie twoja sprawa ,jak masz cos z glowa to lecz sie ,jest wolna i moze robic co jej sie podoba a tobie nic do tego. a jezeli ma 20 lat to jest mloda i na pewno nie mysli o zakladaniu rodziny idzieciach tylko o sobie i nauce juz a nie wchodzeniu w gary i pieluchy,ewidenetnie masz cos z glowa to jej sprawa i tyle w temacie nawet jezeli by zaliczyla gang band

Gość gość
Ale on też jest wolny i może od niej odejść.