Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znadzieją296

Czy to ciaza

Polecane posty

Witam Was cieplutko!:) Założyłam nowy temat, bo to co szukałam i czytałam nie do końca pasowało do mnie. Otóż moja sytuacja wygląda tak, że od ponad 2 lat staram/łam (nie wiem jeszcze jak to interpretować) o dzidziusia. Bardzo pragnęłam je mieć. Mój instynkt macierzyński dopadł mnie bardzo wcześnie. Wmawiałam sobie, że to nie możliwe, że nie dam sobie rady. Ale z każdym cyklem mnie to coraz bardziej męczyło.W końcu się zdecydowaliśmy. 12 listopada zrobiłam test, i wyszły 2 wyraźne kreseczki. Szczęśliwa i dziękująca Bogu pobiegłam poinformować narzeczonego. Oczywiście też się ucieszył. Ale wczoraj też mnie podkusiło zrobić kolejny test tyle że z 3 moczu. Była ta kreska ale dużo słabsza. Wczoraj również pojechałam zrobić Bhcg i mam dziś już wynik... 1092.56 Pomóżcie mi go odczytać, bo coś mi mnie pasuje. Normy: 5.8-71.2= 3-4 tydzień 9.5-750= 4-5 tydzień 217-7138=5-6 tydzień 158-31795=6-7 tydzień itd. I dziwi mnie jedna rzecz, bo patrząc na mój wynik wychodzi 5-6 tydzień (chyba, że się mylę to powiedzcie) a moja ostatnia @ zaczęła się 18 października. Czytałam, że testy pokazują fałszywie dodatni jeśli jest torbiel. Czy z krwią też tak jest? Czy to na sto procent ciąża? Do lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. Będę dziś jeszcze dzwonić by się gdzieś tam wepchnąć wcześniej. Dziękuję za odpowiedzi i plisss pomóżcie!