Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego niektóre osoby słuchają guns and roses i myślą że to dobry zespół

Polecane posty

Gość metalówaa1994

albo wręcz myślą że słuchają metalu :-o Prawdziwy metal to np. Slayer, Exodus, Masachist, Cannibal Corpse, Immolation,Sodom, Nokturnal Mortum i inne takie a nie jakies komercyjne pedalstwo dla małych dziewczynek jakim jest guns`n`roses :-o W liceum miałam kilka takich koleżanek( a nawet o zgrozo takich kolegów) co słuchali gunsów i sie podniecali jakiej to oni/one nie słuchają dobrej muzyki jacy to z nich nie sa metalowcy a słuchali przeciez takiego komercyjnego g***a :( Miałam ochote je wszystkie porwać wywieźc do lasu i po brualnych torturach zamordować i zakopać krzycząc "TERAZ SIE DOWIECIE CO TO PRAWDZIWY METAL!". :-o Teraz w tym roku poszłam na studia i nadal spotykam takie france i on myślą że sie czymś różnią od tłumu hipsterów:-o Kończą mój wywód, guns `n`roses to komercyjny zespół dla pseudo-metali, fanów pedalskiego komercyjnego rocka, oraz lamusów po trzydziestce co myślą "teraz to młodziez tylko lady gagi słucha i rapu a nie o co moje pokolenie" a sami słuchają komercyjnego szajsu z swoich czasów. :( To wszystko prawda. :( I nie będe sie wypowiadała w topiku bo wszyscy nie jesteście dla mnie równorżednymi partnerami do rozmowy. Zresztą i tak będe teraz pucować glany bo ide dziś na randke tak więc wszystko poniżej napisane pod moim nickiem to podszywy. :( i btw jak nie potraficie liczyć to mam 19 lat, więc nie wyzywąc mnei od gimbusów :)

Gość gość
zgadzam się.