Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałybyście mieć faceta policjanta

Polecane posty

Gość gość

to seksowny zawód

Gość gość
nie bo przynosi robotę do domu

Gość gość
nie bo z potem im odbija .

Gość gość
Miała policjanta, ale mi się znudził po kilku miesiącach i odesłałam go do żonki. Dobrze zrobiłam, bo potem ciężko zachorował i umarł sobie.

Gość gość
co w tym seksownego? nie rozumiem.Znam wielu policjantów i jakos nie kapuje tego toku myslenia niektórych lasek

Gość gość
Ty zawróciłaś żonatemu facetowi w głowie jak ci nie wstyd mogłaś rozbić komuś rodzine dobrze że cie olał

Gość gość
Nikt mnie nie olał, sama go pogoniłam, bo miałam kogoś lepszego na oku i z pieniędzmi, a nie z groszami.

Gość fionkeee
policjant to obecnie znacznie bardziej obciachowy zawod niz cieć a nawet niż szambonurek!!! hhrrrrr tfffuuuuuu :o

Gość gość
Nie, bo to nie policjant to seksowny zawód ale nasze wyobrażenie o nim. Możecie mi wierzyć - z racji miejsca pracy (nie na policji, ale...) poznałam dziesiątki jeśli nie setki policjantów. I niestety, ale inteligentnych to spośród nich było może dwóch, trzech. Ten zawód ogłupia. Musisz zacząć myśleć tak jak myśli złodziej, kibol itp. Oni bardzo upraszczają myślenie z biegiem lat, właściwie myślenie zdroworozsądkowe zastępują świetnym "nosem" do ludzi i myśleniem ulicy. A to że im odbija... owszem. To widać, 25letni policjant często jeszcze jest bardzo fajnym facetem ale 35 latek to już psychiczny wrak. Trudno zresztą nie zwariować, jak się przez cały dzień człowiek zajmuje innymi wariatami i przestępcami.