Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kaskaa10

cięzko jest zaufać

Polecane posty

Gość Kaskaa10

Mam problem z zaufaniem... mam 18 lat .Miałam z 2 lata temu chłopaka któremu strasznie zaufałam. był dla mnie jedynym, wyobrazałam sobie z nim przyszłość , wiem troche głupio bo ja zamiast sie bawić to myslę juz o przyszlosci, o rodzinie. Często mnie ranił , wychodził sobie na imprezy z kolegami, słyszłąam ze ma inne, ze mnie zdradza, ale wierzyłam mu do czasu. Od przyjaciłki dostałam zdjęcia które zrobiła mu i dziewczynie, byłam załamana i chciałam to jak najszybciej sakonczyc ale nie dowierzałam w to co się stało. Jednak mu się udało zerwać z mną bo ja nie byłam w stanie. Gdy po roku czasu z mną zerwał dla innej, byłam załamana. Nie chciałam zyć ani wql nigdzie nie wychodziłam. Jakies 2 miesiące po rozstaniu było juz lepiej, chodziłam na imprezy i spędząłam z kolezankami czas. Owszem było pare chłopaków którym się podobałam , liczyli na coś wiecej , ale zawsze mówiłam ze nie przepraszam. Nie potrafię zaufać komuś, i to jest ten straszny problem, nie myslę juz o moim byłym , ale kazdy wydaje mi się taki sam. nie chcę się wiązać z kimś poznanym na imprezie bo moze byc taki sam jak mój były. Tylko na raz i tyle , ja myslę o stałym związku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować