Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazłam notes mojego faceta a w nim OCENIONE imiona dziewczyn z którymi SPAŁ

Polecane posty

Gość gość

ja też w nim jestem a moja ocena to TRÓJA!!!!! Co za k***s zasrany!!!!!! Jakby tego było mało to jeszcze figuruje tam jedna dziewczyna z oceną 6+++ i jest to nasza wspólna znajoma, chodzą na tę samą siłownię. Rzuce mu tym notesem w ryj jak wróci do domu!!!!!! Niby przeszłość się nie liczy ale k***a nie uwierzę za nic w świecie, że jak według jego zasranych kryterii ja mam 3 a ona 6 to nie ma na nią ochoty!!! A może nawet już mieli swoje powtórki. Spakowałam swoje rzeczy i teraz palę papierosa przed kompem, chciałam się trochę uspokoić i znalazłam okazję by tu z siebie to wyrzucić.

Gość gość
i bardzo dobrze wywal dziada najlepiej za okno ! niech ma kretyn

Gość miaaau
oj tez bym sie mocno w******a ..kurde mój tez chodzi na silownię... ciekawe czy zaliczyl jakąs pannę ..

Gość gość
wywalić go nie mogę bo to nie moje mieszkanie ale sama spadam stąd poczekam tylko aż wróci żeby mu rzucić tym notesem w ryj, nie przepuszczę sobie okazji zobaczenia jego miny!!!!

Gość gość
wow! to sie ktos postural dzis z prowokacja :D :D :D

Gość miaaau
napisz nam o jego reakcji , ciekawe jak bedzie tłumaczył się

Gość gość
właśnie nie zamierzam go prowokować, nie bawie się w takie gierki. Dostanie w ryj powiem mu że nie zamierzać mieć kontaktu z r****czem i żegnaj gnojku. Ta jego 6+++ to nasza wspólna znajoma!!!! Nic nie wiedziałam że sie bzykali kiedyś czuje sie jak jakaś idiotka!!!!!!!!!

Gość gość
Lepiej weź korepetycje u tej trzygwiazdkowej szóstki.

Gość gość
po 1 chcecie doświadczonych facetów to zaliczał co się dało po 2 jesteś zła, że ona jest wg niego lepsza (zwykła kobieca zazdrość)

Gość KassiaK
facet mógł ją nauczyć tego , czego oczekuje w seksie, a skoro z nia był ( jeszcze jest ) to mu odpowiada seks z nią. ale ta lista .. oj tez wkur wiła bym się zaje biście .

Gość gość
A jak ty go oceniasz w te klocki?

Gość gość
On właśnie NIGDY nie pisnął słówka, żeby mu coś nie pasowało albo żeby chciał coś spróbować innego itd itd itd NIC ABSOLUTNIE!!!!! I owszem w*****a mnie to niesamowicie, że jakaś suka była dla niego lepsza i o ile to mogłabym kiedyś przełknąć bo w końcu zdawałam sobie sprawę z tego, że święty nie jest od początku to najbardziej rozpierdala mnie fakt, że to ONA a ja nic o tym nie wiedziałam. Uwierzcie mi, w życiu byście nie powiedziały, że taka dziewczyna może być dobra w łóżku.

Gość gość
a w ogóle może najpierw zacznijmy od tego, że ten frajer MNIE wpisał do jakiegoś notesiku i ocenił!!!!!!!! Myślałam, że jestem dla niego wyjątkowa, że tworzymy coś poważnego a okazało się, że jestem tylko jedną ze stada zaliczonych panienek i poddana tej samej analizie. Brzydzę się s*******a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
pragniecie r****czy a gardzicie prawiczkami stąd takie historie jak ta

Gość gość
9/10. Braklo jakiegos fajnego zwrotu akcji typu "Czesc x, chcialabym poprawic ocene, jest taka mozliwosc? Jesli tak, to z czego konkretnie bedzie egzamin." a on "Bedziesz odpowiadac ustnie + egzamin z jazdy ehm..konno". Moze nawet bym sie podniecil wtedy, a tak to nie do konca wiem co robic - ani tu zwalic ani nic.

Gość gość
PROWOKACJA TO JUŻ BYŁO 0/10

Gość gość
a co mają powiedzieć żony tirowców,adwokatów,lekarzy?? mają to na codzień... jakoś nie płaczą...

Gość gość
Jestem autorka i pisze teraz z telefonu. Wyprowadziłam sie wczoraj. Pokazałam mu notes, nakręciłam taka awanturę ze aż współlokator sie przestraszył co sie dzieje. A tego r****cza normalnie zatkało. Prosił żebym została ze to nie tak ze mi wytłumaczy. Tylko do teraz mam juz 47 nieodebranych i kilkanaście smsow podobnej treści. Pisze ze to było dawno ze teraz jest inaczej ze jestem najważniejsza najlepsza niezastąpiona i inne bzdury. Oczywiscie standardowa męska wymówka "z nimi to był tylko sex a ciebie kocham" Ch*j w d**ę frajerom!!!!!!!!! Na szczęście ochlonelam z najwiekszych emocji. Ide pracować dalej, dzieki za poświęcenie mi czasu :)

Gość dalajlama12345
Dziewczyno jesteś pierdonięta. jesli masz 3 a i tak z tobą jest to znaczy ze faktycznie Cie kocha i nie chodzi tylko o seks. Liczy się coś więcej. Chciałabys byc d**ą do rżnięcia? No to gratuluje. Idz się naucz robić lody, spróbój anala i innych rzeczy i znajdz kolesia, dla którego będziesz dziura do wydymania. Sory, jestem kobietą ale nie rozumiem czegoś takiego. ja nie jestem rewelacyjna w łozku i wiem, że mój facet miał lepsze ode mnie, ale mnie kocha, ze mną jest i ze mna zasypia i się budzi, więc opanuj się dziewczyno i jeśli kochasz to dorośnij.

a moze on przyjal skale zachodnio-szkolna gdzie 1 jest najlepsza ;-)

Gość gość
Hola hola! Tu nie chodzi o to ze nie byłam najlepsza do dymania tylko o 1. Wpisanie mnie do jakiegoś notesu i ocenianie!!! To jest właśnie brak szacunku i pokazuje ze według niego byłam kolejna próbka! 2. Ukrywanie przede mną tego ze spał z dziewczyna z która spędziliśmy czas!!

Jesli to wszystko prawda to się nie dziwię. Jak autorkę pokochał, się zmienił itd to powinien taki notes wyrzucić po prostu, spalić, cokolwiek. A on ją trzymał na liście jego panienek do bzykania (co sam zaznaczył).

Gość gość
Może idź do niego na konsultacje, tak się podnosi oceny.

Gość gość
''prowo, zaden facet nie prowadzi notesu z ocenami'' to byś sie zdziwił!!! mój DZIADEK,tak właśnie dziadek prowadził taki notes i wiem to na 100 % bo widziałam go na własne oczy i znam całą historie z nim związaną. wpisywał tam wiek dziewczyn info czy była zajęta czy wolna i date zaliczenia jej i ile razy to robili... tylko był tak 'sprytny" że pisał na opak... zamiast wiek keiw a zaliczenia wpisał UWAGA elog czyli GOLE. można sie czasem k***a nieźle zdziwić jacy ludzie są psychiczni

Gość gość
Do kogo masz pretensje, ona ciągnie jak pompa a ty w ogóle :P

Gość gość
nie mówi się r****cz tylko j**aka....:) ....a ty jaka notę dostałaś?