Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak iść zapytać o prace

Polecane posty

Gość gość

mam chodzić po firmach i pytać czy kogoś nie potrzebują? jestem świerzo upieczoną fizjoterapeutą prosze poradźcie coś

Gość gość
ja chodziłam, czułam się jak idiotka na początku, potem już byłam taka załamana i miałam to w d...e i tak w ten sposób pracy nie dostałam a wszystkie firmy przeszłam i nawet do samego prezesa się dopchałam na rozmowę, czułam się jak dno, żebrak, brak słów... poniżyło to mnie bardzo

Gość gośće
i znalazłaś w końcu pracę? A dzwonić próbowałaś?

Gość gość
znalazłam ale ogłoszenie samo wisiało więc łatwiej było niż się prosić.Jak sobie przypomnę to chodzenie to aż mi przykro, normalnie jakbym za chlebem chodziła :(

Gość gośće
ej..to najważniejsze, że znalazłaś : ) A układa ci się w pracy?

Gość gość
nie jest żle, jestem kierownikiem sklepu, po 6 m szukania pracy to jestem szczęśliwa że ją mam ;D

Gość gośće
no to fajnie :) Ja szukam :(

Gość gość
znajdziesz ale to szukanie przytłacza strasznie.

Gość gość
To jest takie ośmieszające w cywilizowanym kraju! Przychodzisz do każdej firmy po kolei mówisz: Przepraszam, jestem po studiach i szukam pracy, czy mogę zostawić CV? I zawsze na tym się kończy:(

Gość gość
Jak najszybciej zwiewaj za granice byle prace ale za z******te pieniądze w porównaniu z tym co musisz w tak kompromitujący sposób wyprosić u łaskawie jasnie-panów co i tak dadzą ci 900zł na miecha a za granica za byle co jest minimum 3000zł!!!

Gość gośće
wiem, patrzą jak na kosmitę co poniektórzy

"Przychodzisz do każdej firmy po kolei mówisz: Przepraszam, jestem po studiach i szukam pracy, czy mogę zostawić CV?" olaboga! A co to takiego w dzisiejszych czasach te skończone studia? :o Takich jak wy jest na pęczki. Pracodawcę interesuje co umiesz. Większość z was nie potrafi jednak nic. Przykro mi, to nie komuna, że z automatu dostawało się pracę dostosowaną do wykształcenia.

Gość gość
Autorko, najpierw radzilabym uzyc slownika :o nie ma takiego slowa jak "swierzo" :o