Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach posiadanie dziewczyny graniczy z cudem

Polecane posty

Gość gość

Mam przecietny wyglad, skonczylem medycyne jezdze nowym bmw 3 a i tak zadna mnie nie chce. Zbyt malo przystojny? Zbyt slabo wyksztalcony? Zbyt malo "kasiory"??? Nie wiem, wiem tylko ze 100% kobiet ma teraz wymagania z kosmosu. Generalnie kobiety mozna podzielic na 2 grupy:na te z niedorzecznymi wymaganiami i te z niedorzecznymi wymaganiami

Gość gość
nie wierze

Gość eryka27272727
haha chyba się urwałeś z choinki...to faceci mają mega wymagania, bo jak nie jestem wysoką, szczupłą blondu z wielkimi cycami to nie mam szans na faceta ale wcale nie użalam się z tego powodu bo już przywykłam do mojej samotności i jest mi dobrze a ty takie bajki możesz pisać w książce...

Gość gość
kolejna prowokacja jasne masz prace wykształcenie i zadna cie nie chce moze ty niemozliwego szukasz jakiejs kosmitki to tak z KOSMITKĄ moga byc trudości ale jak sie postarasz jakas z Nieba ci spadnie

Gość gość
mężczyźni akceptują blondynkę, brunetkę , szatynkę , rudą wysoką, niską itd. Mężczyźni mają szerokie wymagania. Każdy wymaga praktycznie inne cechy a kobiety wymagają jednego wzoru i jak ktoś nie pasuje w 100% to ma lipe i jest sam

Gość gość
czyli ciebie w ramki nie mozna wstawic masz jakis drobny fehler juz wiem masz zone

Gość gość
Ta jasne faceci maja wymagania.. Dmuchna kazda, dlatego kobiety sa tak rozwydrzone. Nie spotykam rozwydrzonych facetow, jedynie kobiety. Wejdzie pierwsza lepsza do jakiegos klubu to juz 14579356 slugusow wokol niej lize posadzke. To faceci sa winni temu ze kobiety maja teraz takie wymagania. Non stop wlaza im w d**e.

Gość gość
Nie oceniaj wszystkich jednakowa polowa dziewczyn jest normalna, tyle ze nie wyglada tak jak wyżej pisala eryka, to wy ich nie zauwazacie. A takie dziewczyny mimo nie idealnego wyglądu są czasem lepsze. Bo powinno sie liczyć wnętrze a nie wygląd zewnętrzny

Gość eryka27272727
ja uważam, że to faceci mają wymagania i są z tymi laskami które przede wszystkim odpowiadają im wyglądowo...nigdy w życiu nie zwrócą uwagi na typową "szarą myszke"

Gość gość
szukaj w sobie wad a nie zalet to będziesz miał odpowiedź dlaczego. nie wierzę w to że bogaty facet o przeciętnym wyglądzie nie może znaleźć sobie panny. to ściema jakaś. no chyba że szukasz wśród modelek czy innego high life.

no jak ty chcesz "posiadać" to możesz mieć problem. Niewolnictwo jest od dłuższego czasu nielegalne.

Gość gość
Z dziewczyną jest jak z rozmową kwalifikacyjną o dobra pracę musisz nieźle się lansować żeby ja zdobyć, a później żeby była z tobą dłużej niż tydzień

jak już mamy być bardzo dokładni to wychodzi na to, że on chce być posiadany, tylko nikt nie chce takiego "towarku" :P

Gość gość
"lansować" to się musi jakiś patafian co klepie w excellu na "umowie śmieciowej" a dobrze zarabiający lekarz to nie musi się na nikogo "lansować".

No jak się na kafe reklamuje to mało dziwne . Ale może już go nie dołujmy , przecież to lekarz i bm - kę ma .

Gość gość
Lansować w sensie odpowiednio zagadać dawać głupkowate uśmieszki w czasie rozmowy i takie tam, takim sposobem mój koleżka (blondyn z bródką) unika mandatów gdy piję w miejscu publicznym alkohol i gdy zatrzymuje go policjantki zawsze tak samo spokojna gadka uśmieszki i maślaki w oczach i gościo dostaję zawsze pouczenie:D Nie wiem może nauczył się tego w liceum salezjańskim do którego wcześniej uczeszczał

a...masz na myśli bycie czarującym. No tak, nie każdy ma ten dar, a koło "lansu" to nawet nie stało.

Gość gość
jak ktoś jest super podrywaczem to może mieć co chwilę inną pannę. ale tu mówimy o gościu któremu powodzi się naprawdę dobrze a nie może sobie znaleźć żadnej. coś ściemnia. ja tam wiem dlaczego sobie nie mogę znaleźć. nie jestem przystojny, nie zarabiam dobrze, nie mam nic na co kobiety lecą. ale i tak od czasu do czasu jakaś spojrzy na mnie "życzliwym okiem". a jak przeciętnej urody facet ubierze się w dobre ciuchy, podjedzie dobrym samochodem i nie jest ostatnią pierdołą która nie potrafi wykrztusić słowa to nie uwierzę że żadna fajna panna na niego nie poleci.