Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała1992

Jak go poznać

Polecane posty

Gość nieśmiała1992

Witam. Mam problem, otóż zawrócił mi w głowie pewien chłopak :) Zauważyłam go już jakieś 2 lata temu na peronie. Często zerkaliśmy na siebie, uśmiechaliśmy się do siebie nieśmiało. Jakiś czas temu kiedy wysiadaliśmy z pociągu CHYBA powiedział mi cześć.. tylko no właśnie chyba... nie byłam pewna czy mi się przesłyszało, czy powiedział to do kogoś innego, czy faktycznie to było do mnie. W każdym razie nic nie odpowiedziałam.. i od tamtego momentu żałuję tego potwornie... może faktycznie powiedział mi cześć? a ja zrobiłam siebie kretynkę, sierotę jakąś i po prostu go olałam.. nie wiem. W każdym razie sytuacja się nie zmienia.. on nic i ja też nic. Chciałabym go poznać, ale kompletnie nie wiem jak to zrobić.. Znam tylko jego imię, a po za tym nic o nim nie wiem. Najgorsze jest jeszcze to, że po dwóch latach mam tak po prostu zagadać? Czasami chodzą mi już po głowie głupie myśli, że on mnie już uważa za kretynkę.. Ostatnio kiedy usiadł bardzo blisko w pociągu i gdy tak zerkałam na niego i nasze spojrzenia się spotkały to ja szybko uciekałam wzrokiem... nie wiem kompletnie już co robić, jak go zachęcić do poznania mnie, czy jak sama do niego zagadać.. a siedzi mi cały czas w głowie :( pomóżcie jakoś...

Gość gość
To będzie dla ciebie kiedyś piękne wspomnienie. Ale nie poznacie się niestety, żadne nie zrobi odważniejszego kroku. Takich historii jest wiele.

Gość nieśmiała1992
Ok, to z uśmiechem zapamiętam :) ale udało mi się znaleźć jego profil na fb, co w sumie i tak mi nic nie daje.. bo chyba zaczepienie go na fb może mu się wydać trochę głupie? on ma ok 23-25 lat.. albo wiadomość na fb,, ale i tak nie wiedziałabym nawet co napisać..

Gość Malecianu
Napisz mu na facebooku "Cześć, kolego z pociągu... ;)" To będzie bardzo subtelne i na pewno nie weźmie Cię za idiotkę; ja bym nie wzięła. Nawet po dwóch latach. Dawaj, życie jest za krótkie, żebyś tak zmarnowała podobną okazję! To wspaniała historia :)