Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ludzie powiedzą

Polecane posty

Gość gość

zawsze chciałamć na jakiś duży koncert techno 5 000 ludzi i ja i muzyka. w tym roku obchodze 30 urodzinki i rozwala mnie to ze tak wielu rzeczy juz nie zrobie, np.nie naucze sie nurkować, nie bede mogła bezkarnie wyrywać gości na imprezach,, i nie dla tego ze jestem stara czy nieatrakcyjna,(nieskromnie przyznaje fajna doo...a ze mnie :) )ale to społeczeństwo traktuje takie osoby jak dziwaków. Mam fajnego męża i plany, marzenia. Ale ciągle słysze, "to Ci juz nie wypada", "kiedy dzieci będziesz rodzić?' i to mówia moi rówieśnicy, masakra. Ja chce zyć, Młodość to nie tylko wytwarzajacy sie kolagen Jak Wy to czujecie?

Gość gość
czy zrobisz tak czy inaczej ludzie i tak cie zawsze obgadają. nie ma się co przejmowac

Gość gość
jestem sama?

Gość gość
nie chodzi o obgadywanie tylko o dziwny wpojony przez lata sposób myślenia Kobieta nie jest po to żeby tylko rodzić dzieci, gotować , robić dobrze wszystkim i w karzdej chwili oczywiście dopuki sie nie zestarzeje, bo wtedy mozna ją wymienić na młodszą.

Gość gość
przestan sie przejmowac tym co ludzie powiedza bo oni zawsze beda gadac nie wiesz tego jeszcze? urodzisz wieku 22 lat -za mloda gówniara za dziecko sobie robi dla kaprysu, marnuje sie urodzisz w wieku 32 - za stara, pierwsze dziecko w takiem wieku.. za gruba- za chuda, za wysoka -za niska, plaska deska-wielkie zwisajace doje głupia ukonczyla tylko liceum, tepaczka bez wyksztalcenia ma mgr/inz wielka filozowka po jej to bylo, zmarnowala najlepsze lata na nauke za powazna-podszczelona

Gość gość
masz dziwne towarzystwo - jestem 2x starsza, robię, co chcę i nikt sie nie gorszy.

Gość gość
pamiętam taką scenke jak miałam ok 17 lat ,czekałam na okejęi dwoch gości ok 45 lat gapiło sie na mnie obleśnym wzrokiem, spojrzałam na nich i pomyślałam w"matko co za oblechy"uśmiechnęłam sie jakoś tak odruchowo. Jaką musieli mieć satysłakcie ,nawet jeden coś do mnie zagadał, I nawet ostatnio byłam w galeri z meżem ,zapatrzył sie na jakąś foczke. Taki był dumny bo ona spojzała na niego i też sie usmiechneła, obrasatał w piórka do momentu aż go nie uświadomiłam co ona mogła o nim myśleć "jak wyzej" I tak jest kochani szpakowaći chłopcy ,za kazdym razem jak sie ogladacie za młodytmi dziewczynami i ślinicie sie na nie to one myślą "ale oblech" :)

Gość gość
tak dwa lata temu byłam królową imprez, gdy dj grał " to już jest koniec możemy iść.." przenosiłam się do innego klubu. Na parkiecie poznałam mojego obecnego męża. Zakochałam się, zapragnęłam z nim dziecka. Teraz mamy maleństwo, siebie. Uważam, że na wszystko w życiu przyjdzie odpowiedni moment, to się poczuje. Dziś też zdarza nam się dziecko dać do babci i szaleć po świt. Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
moze sama w srodku czuje ze musze przystopować a nie chcę i zwalam na innych ze mnie krytykują

Gość gość
"żyj szybko, kochaj mocno i umieraj młodo"