Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej. Potrzebuję pomocy. W dniach 19- 20.10 doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżeń, nie był to pełny stosunek, ale pieszczoty bez penetracji. Nie mam jednak całkowitej pewności czy preejakulat lub sperma nie została przez przypadek przeniesiona do moich dróg rodnych. Moje cykle zwykle są 31 dniowe i regularne, ostatni był regularny, ale poprzedni okres pojawił się z dwutygodniowym opóźnieniem. Dzisiaj miął tydzień od czasu kiedy powinnam dostać miesiączki, która w dalszym ciągu się nie pojawiła. Czuję bóle w podbrzuszu, mam wrażenie, że mam powiększone piersi, obolałe sutki, jestem cała obolała. Tydzień przed terminem miesiączki byłam podziębiona, brałam leki przeciw grypie. Mam wrażenie, że mogę być w ciąży, ale nie wiem czy to już faktyczne objawy czy moja chora wyobraźnia. Naczytałam się tylu rzeczy w Internecie, że sama już nie wiem, co mam myśleć. Zrobiłam trzy testy ciążowe. W dniu spodziewanej miesiączki i dwa dni później, ale dalej nie mam pewności. Może któraś z Was mi coś podpowie?

Gość gość
badanie krwi zrób jutro i masz 100% pewności

Gość gość
Co to znaczy,że zrobiłaś testy ale nie masz pewności?Wyszły pozytywne czy negatywne?

Gość gość
Wszystkie testy wyszły negatywne. Dzisiaj rano też zrobiłam i też negatywny. Wiem, że badanie krwi to najlepsze, co mogłabym zrobić, ale na razie nie mam takiej możliwości, najwcześniej we wtorek. A "objawy" wciąż takie same...

Gość gość
nie jestes w ciazy,

Gość gość
Odpuść sobie to badanie.Przecież nie jesteś w ciąży.Myślisz,że trzy testy się pomyliły?Jakoś trudno mi w to uwierzyć.

Gość gość
To w taki razie co może być nie tak skoro miesiączki dalej nie ma?