Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdradza

Polecane posty

Gość gość

mój mąż jest kierowca ciężarówki.Wyjeżdża na 5 dni,weekend wolny. Każdy mi mówi że na pewno mnie zdradza bo każdy kierowca zajeżdża na tirówy i lata po burdelach.Nie wiem co mam myśleć.Jesteśmy 2 lata po ślubie...Współżyjemy nadal ;-)

Gość gość
Ja mam 26 lat,on 30. Mamy roczną córeczkę.Jesteśmy razem ponad 7 lat.

Gość Bawar Rycho
A ja zrobiłem kupe! do ubikacji!

Każdy jest indywidualny bez względu na zawód. Chodzi o to czy masz jakieś uzasadnione podejrzenia czy tylko obawiasz się , że do zawodu kierowcy przynależy tirówka

Gość gość
nie mam podejrzeń....ale nigdy nie wiadomo...a sama wiele razy widziałam jak panie po parkingu skaczą z kabiny do kabiny..

Gość gość
tak się mówi, ale żeby kogoś posądzać trzeba mieć dowody, jak nie masz to nie dopowiadaj sobie historii bo się zagnębisz

To nie przynudzaj jeśli nie masz podejrzeń. To nie prowadzi do niczego dobrego, inwestuj w siebie, a nie uzależniaj się od faceta

Gość gość
Bawar Rycho odpowiada każdemu. Wymyśl coś ciekawszego bo szkoda klawiatury.

Gość gość
skoro się widujecie w weekendy to po co miałby zdradzać, 5 dni chyba wytrzymuje

Gość gość
współżyjemy ahahahahaha !

Gość gość
Ale to że ogląda p***o w pracy może prowadzić do późniejszej w końcu zdrady tak?

Gość gość
Chyba nie wytrzymuje skoro musi oglądać p***ole...i robić sobie dobrze...

Gość gość
Czyli powinnam być bardziej czujna....

Gość gość
no skoro nie moze wytrzymać kilku dni i ogląda p***o to widocznie ma większe potrzeby, mój pracuje za granicą i nie widujemy się kilka miesięcy i skąd mam wiedzieć co on tam robi,

Gość gość
hm... takie życie. Żony kierowców też zdradzają.Nie jedną mąż przyłapał wracając nie zapowiedzianie z pracy

Gość gość
Ja też nie wiem co mój mąż wyprawia jak jest w trasie.Ale nie chciała bym być zdradzana....

Gość gość
I nie zastanawia Cię czy jest Ci wierny skoro się tyle nie widzicie?

Gość gość
mnie się wydaję, że raczej z tirówek korzystają tacy samotni,a nie ci co mają żonę i jadą na weekend do domu, no ale różne są przypadki, to juz zalezy od faceta

Gość gość
zastanawia mnie, ale co mam zrobić, bardziej się martwię, że mu się znudzę i nie będe już potrzebna bo się odzwyczai

Czy zdradza,pewnie dowiesz sie na koncu. To ze panienki stoja na parkingach nie oznacza ze sa zapraszane do kazdej kabiny.Poza tym taka impreza kosztuje. Co do p***osow,hmmm. Powinnas mu powiedzic ze wiesz i dlaczego woli to robic z panienkami z ekranu a nie z toba.

Gość gość
Robi to ze mną bez problemu, abym tylko chciała ;-).Z tym akurat problemu nie mamy. Kiedyś mi powiedział że ogląda bo nie chce mnie zdradzać... Nie wiem co mam sądzić. Chciała bym powiedzieć że mam to gdzieś ale jednak tak nie jest.... Kosztuje hmmm...chyba każdy ma 50 dyszek żeby zapłacić panience przydrożnej.... Kiedyś miałam ochotę jechać za nim do granicy ale teraz jest to wykluczone bo mamy maleńką córeczkę.

Gość gość
Ale jak by chciał to zdradził by i z sąsiadką ;-).Człowieka nie upilnuje się. Skoro z nim jestem to powinnam mu ufać tak jak on ufa mnie.A jeśli coś kiedyś się wyda (a świat jest mały), to będzie koniec... A teraz nie zawracam sobie już tym głowy i idę spać bo córeczka za 4 godzinki zrobi mi pobudkę ;-).

Gość gość
lepiej nie mysl o tym i nie szukaj zadnych dowódów zdrady, bo jak się szuka to zawsze się coś znajdzie