Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OPTYK W WARSZAWIE gdzie tanio i szybko

Polecane posty

Gość gość

Witam, jaki polecacie salon optyczny w wawie, gdzie moge w miare niedrogo i przede wszystkim szybko wymienic szkla w okularach? Najlepiej gdzies niedaleko centrum/ochoty.....

Gość gośćMik
Bardzo dobre tanie szkła do nietypowych wad, optyk przy Puszczy Solskiej 2 (Bemowo)

Gość gość
sprawdź też na Czumy (Wola/Bemowo) www.optycorp.waw.pl tanio i szybko ;)

Gość gość
A jakie ceny mają w tym salonie? zastanawiam się nad kupnem oprawek wlasnie w salonie Optycorp :) (www.optycorp.waw.pl) ale interesuje mnie przedział cenowy, a Ty jak już byłaś tam to mniej więcej wiesz :)

Gość gość
Najtaniej znajdziesz oczywiscie w necie. Ja od kilku okazji kupuje juz tylko tam. Najbardziej polecam galeriawidzenia.com , maja naprawde spory wybór.

Gość gość
Zgadzam się, ja też zamawiam tylko w galeriawidzenia.com : dodam jeszcze, że w mało którym sklepie internetowym widziałem az taki wybór.

Gość gość
leć tu www.optycorp.waw.pl - mysle, ze nie pozalujesz :) ja mam od nich oprawki i jestem zadowolona.

Gość gość
Ja zachodze do Galerii Widzenia i szczerze polecam - profesjonalna obsługa i przystepne ceny okularów.

Gość gość
Witam, jestem z Warszawy od niedawna i został mi polecony przez koleżankę salon Opticon. Mają bardzo dobry sprzęt diagnostyczny i dobrali mi okulary idealnie. Jest przytulnie i przyjaźnie, można na spokojnie umówić się na wizytę. A wybór oprawek jest równie duży co w galeriach handlowych.

Gość gość
Ja też szukam salonu optycznego w Warszawie, gdzie będę mogła wykonać zarówno badania i od razu na miejscu dopasować oprawki do szkieł. Chciałabym to zrealizować za jedną lub dwiema wizytami, dlatego zalezy mi na fachowych opiniach kogoś kto już korzystał z takich salonów optycznych. Aktualnie na uwadze mam http://www.optycorp.waw.pl/badania,512.html, który oferuje wszystko czego szukam i jest w miarę blisko mnie, ale chciałabym poznać też co mają do zaoferowania inni.

Gość gość
Bardzo duży wybór okularów ma firma Scorpion, na stronie e- www.glasses.pl można przejrzeć sporo modeli. Ja się zdecydowałem na ich przeciwsłoneczne i choć pogoda nie rozpieszcza to już parę razy założyłem choćby na wycieczkę rowerową i sprawdziły się super. Idealne zaciemnienie, wygodna zakładki, nic mnie nie obtarło podczas 3 godzinnej przejażdżki.

Gość Agnieszka804512
Ja z synem jeżdżę na grójeckà 128/48 na pierwszym piętrze jest świetny Optyk. Kameralnie i spokojnie. Dużo oprawek , ceny spoko

Gość gość
Ja chodzę już od lat do jednego okultysty na Ursynowie na ul. ZTM jest taka starsza okulistka i jest świetna moim zdaniem. A w kwestii soczewek to ja noszę takie ze sklepu online nie wiem czy znacie https://mylenshop.com/ ale mają wszystkie rodzaje jakie tylko są :)

Śmiało wybierz się do Fielmanna. Jesli zależy Ci na dobrych, mocnych oprawkach, a przy tym w fajnej cenie, to warto przejść się do nich. Byłam zadziwiona tym jak dobre i różnorodne okulary mają w swojej ofercie.

Gość gość
Ja miałam okazję właśnie chodzić do salonu optycznego w www.optometriaciborek.pl i bardzo milo wspominam tą wizytę, badanie i w ogóle. Jak zawsze twierdziłam, ze do mojej twarzy żadne okulary nie pasują tak tu dobrano mi okularki perfekcyjnie.

Gość gość
To chyba najlepiej będzie przejść się do Fielmanna. I tanio i szybko, a na dodatek PORZĄDNIE ;) Jeśli jeszcze nie byłaś, to mają okulary w dobrych cenach a jednocześnie dobrej jakości. Po latach użytkowania nic się z nimi nie dzieje :)

Gość gość
proponuje wcześniej sprawdzić optyka na forum z optykami z Wawy na TUOKULARY.pl Fajne oprawki są w cenie, więc warto sprawdzić

Gość gość
Ja jedank korzystam z usług optyka W Dębicy, ale mogę bardzo polecić. Obsługa jest przemiła i niezwyke pomocna. Jest to lokal http://www.optyk-debica.pl/ - świetna sprawa kupowałam tam już okulary i soczewki:)

Gość gość
ja dobierałam okulary w nowym salonie optycznym na popularnej optibryle. Badanie profesjonalne, nowy sprzęt do badania, wybór oprawek ogrmny i ceny też fajne, widziałam, że często robią promocję. A wnętrze takie jakiego dawno nie widzialam u optyka, a Pani obslugująca przemiła, wrecz domowa atmosfera.

Jak będzie szybko i tanio to nie będzie dobrze 😉 Ja polecam przede wszystkim zbadać wzrok, a potem dobrać nowe szkła i odpowiednie oprawki do okularów. Jeśli szukasz fachowej obsługi i naprawdę oryginalnych wzorów polecam polską markę Sirene. Salon stacjonarny znajduje się w Warszawie przy ul Wilczej, ale są także w innych miejscach https://sireneeyewear.com/znajdz-nas/