Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z tym facetem

Polecane posty

Gość gość

widzielismy sie raz na imprezie, pisal do mnie na fb. Chcial moj numer tel,ale powiedzialam,ze poki co nie. Zaproponowal spotkanie,w sumie 2 razy, ale mi nie pasowalo i napisalam,ze moz w przyszlym tygodniu [czyli tym,ktory sie wlasnie konczy]. Ostatni raz pisalismy w niedziele, w sumie odezwalam sie 1. Olac go czy odezwac sie znowu, ale tym razem wychodzac z inicjatywa spotkania?

Gość gość
Scott, nie o to chodzi. Dla mnie to nigdy nie byl problem odzywac sie 1 do faceta. Tylko jak to analizuje, to boje sie,ze jesli dojdzie do spotkania,to dlatego,ze naciskalam. O to mi chodzi glownie. Nie wkurzaj sie tak od razu ;-)

Gwarantuję ci, że faceci tak na to nie patrzą. Nie dzielą włosa na czworo, to wasza domena. ;) Sama napisałaś: "Zaproponowal spotkanie,w sumie 2 razy, ale mi nie pasowalo" Może on z kolei nie chce być nachalny i czeka na moment, aż się odezwiesz że właśnie dysponujesz czasem?

Gość gość
Coś w tym jest. My kobiety za dużo analizujemy i zastanawiamy się co wypada a co nie ;) czy faceci lubią w ogóle jak kobieta przejmuje inicjatywę/podrywa? Właśnie na początku znajomości. Potraktuj to jako pytanie dodatkowe do tematu ;))