Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violet ka

Nastoletnie mamy jak wasze życie seksualne po porodzie

Polecane posty

Gość Violet ka

Hej. Dwa miesiące temu zostałam mamą ślicznej dziewczynki .Mam 18 lat .. Ojciec małej to 29 latek .Od narodzin dziecka mieszkamy razem . Dużo mi pomaga przy małej i jest wspaniałym ojcem ale jako partner po narodzinach córki zrobił się tragiczny :( Mam wrażenie , że mnie nie pożąda a ten niby strach przed zbliżeniem po porodzie by nie zrobić mi krzywdy jest tylko pretekstem ! Fakt, że ma dużego penisa ale skoro ja chcę i lekarz dał nam zielone światło to czemu mnie nie chce ? Czy teraz dopiero "wychodzi" w naszych potrzebach wywołana spora różnicą wieku ?

Gość Violet ka
różnica w potrzebach...*

Gość gość
Nie moja droga to ŻYCIE. Twój facet to niedojrzały dulek. Żaden porządny 28latek nie pozwoliłby sobie na zrobienie dziecka dziecku! Facet był z tobą bo kręciło go bycie z nastolatką, mobieta styrana po porodzie to już nie to samo.

Gość gość
mam 19 lat a mój chłopak 22. mieszkamy razem od prawie dwóch lat i mamy 8 mies córkę i szczerze powiem, że masz seks po porodzie jest o wiele lepszy niż przed. zaraz pewnie tu na mnie naskocza ale taka jest prawda. przed porodem. byłam tam bardzo ciasna i seks zamiast przyjemności często sprawiał mi ból, nie byłam otwarta w łozku przez co chłopak sam na siebie sie denerwował twierdząc że nie potrafi dać mi przyjemności. po porodzie ja jestem odważniejsza, seks przestał sprawiać ból i oboje jesteśmy zadowoleni i mamy mega przyjemność z seksu.

Gość Violet ka
gość 23:33 ale głupoty piszesz :-O Gdy mowa o uczuciu to wiek nie gra roli ! Zresztą specjalnie mi tego dziecka nie zrobił .No ale wy tu wszyscy macie perfekt zaplanowane zycie

Gość gość
Ja mam 21 lat, a mój mąż 29 też jest dużo różnica wieku i obecnie jestem w 5 miesiącu ciąży i żadna głupia baba by mi nie wcisneła, że jest ze mną, bo jestem młodsza...jak nie znacie człowieka to nie oceniajcie..mój mąż jest cudowny i staje na głowie żeby mi niczego nie brakowało, dba o mnie jak tylko może, dobrze wiem, że jest ze mną, bo mnie bardzo kocha

Gość gość
zaraz wymieni cie na młodszy model

Gość gość
Ją mam 20 lat mój mąż 25. Mamy 3 miesięczna córkę.mieszkamy że sobą od 9 miesięcy. Kiedyś seks był codziennie kilka razy dziennie. Potem minimum 5-7 razy w tygodniu . Po porodzie jest znacznie rzadziej. Ją jestem często zmęczona gdyż nie raczke zawodowo. Zajmuje się dzieckiem i domem a mąż pracuje w firmie na dobrym stanowisku. Średnio kochany się 2-3 razy w tygodniu. I muszę przyznać że seks jest o niebo lepszy. Z początku trochę bolało przez blizne po nacieciu ale wystarczył żel i jest dobrze. Z każdym razem było coraz lepiej. Do tej pory nadal z początku czuć lekkie ciągniecię ale po chwili mija

Gość gość
Ważne żeby w takim sytuacji jak wyżej mąż rozumiał, że kobieta jest zmęczona, gdy ja mówie, że nie mam ochoty czy coś mnie boli to mówi dobrze Kochanie przytula mnie i całuje

Gość gość
jak cie boli pochwa to możesz udostepniac mu annusa i po sprawie

Gość gość
ja mam 30 mój 36 kurde to też duża różnica hmmm a jestem z nim od 18 roku życia kochamy się jak diabli i wszyscy nam dawali pół roku i że kopnie mnie w d**ę nie licząc że jest diabelsko przystojny i mógłby mieć inną a dodam że mamy dzieci autorko porozmawiaj z nim szczerze o co chodzi czasem faceci tak mają a i jeszcze jedno mieliście poród rodzinny?

Gość gość
co wy mowicie,ze 6lat to dużo? Mój maz jet 6lat starszy. ja mam 25,on 31.to zadna różnica wieku :/ moim zdanim od 10lat w zwyż,to może być róznica.

6 lat duża różnica? :D hahahaaaaaa o losie co za tępe dzidy tu siedzą

Gość gość
wy umiecie czytać ???? 6 mało 10 dużo no nie kompromitujcie się i czytajcie po kolei ze zrozumieniem bo aż żal mi was naprawdę tu chyba są tylko tumany od szlachetna paczka i trudne sprawy

Gość gość
"ja mam 30 mój 36 kurde to też duża różnica" mysle,ze Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem,bo komenatrze na temat 6lat odnoszą się do tego komentu. "TO TEŻ DUŻA RÓŻNICA" czaisz?

Gość gość
Wracając do sedna. Moje życie seksualne po porodzie wspaniale. Zbliżyliśmy się już do siebie po 3 tygodniach,bo nie mogłam wytrzymać no i zazwyczaj kochamy 1x dziennie. A dziecko ma już 7miesiecy. Tylko raczej nastoletnią mamą się nie mogę nazwać,bo mam 24lata.... to ma znaczenie?

Gość gość
i tera wszystkie maja starszego.................... tu sie pisze jak wiatr zawieje:D:D:D a temat prowo

Gość gość
ile masz lat "tępa pipo" 14?

Gość gość
30 nie popłacz się wiesz czasem w życiu tak jest że z racją jak z d**ą każdy ma swoją

Gość gość
rynsztokowe słownictwo wskazywało by raczej na gimg***o,czyli 14,15.. taa..30.. to zastanów się nad sobą.

Gość gość
tu chyba nie chodzi o roznice wieku (na marginesie u nas jest 8 lat, ale juz dawno wyroslismy z wieku nastoletniego), tylko o to, ze autorka jest skrajnie niedojrzala i niestety jej parnter tez, poczekaliby z 5 lat z dzieckiem, to pewnie by pisala ze jej zycie seksualne po porodzie jest wspaniale czego jej zycze w koncu :P

Gość gość
umiecie czytac? przeciez autorce nie chodzilo o róznice wieku a tylko o tym ze facet ją nie pożada . No i zadała pytanie do młodych mam a tu od razu zlot desperatów :D

Gość gość
jak czytam te posty to nóż w kieszeni się otwiera i co z tego że dziewczyna ma 18 a mężczyzna 29 mogą być bardziej dojrzali niż nie które dorosłe kobiety więc nie wiem po co tak piszecie ja też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę a partner o 13 lat starszy i co mamy już dwójkę wspaniały dzieci i jesteśmy do tej pory bardzo szczęśliwym małżeństwem i staramy się o 3 maleństwo dzisiaj on ma 41 a ja 28 lat

Gość gość
to ze sie Wy biliscie dojrzali, nie znaczy ze Autorka i jej partner sa. Bo czym innym tlumaczyc, ze ona sie po ciazy i porodzie czuje nieakceptowana? Napisz prosze P.S. A weszlam tutaj z ciekawosci, zeby poczytac, o nastoletnich mamach i ich zyciu seksualnym, ale patrzac na autorke, to niestety nie ma o czym :P

Gość Violet ka
11:57 No my również jesteśmy dojrzali więc w czym problem ? w różnicy wieku jaka nas dzieli ? Przecież mój temat nie odnosi się do tego . Nie rozumiem dlaczego generalizujecie wszystko i wszystkich?

Gość gość
Witaj, ja też zostałam wcześnie matką. urodziłam córkę w wieku 18lat, teraz córka ma 3 latka, ale z seksem nie było problemu, może no był ale z tym że bardzo chcieliśmy ale gdy do czegoś dochodziło musiałam przestać. Twój chłopak może faktycznie obawia się że sprawi Ci ból, chociaż spotkałam się z takim przypadkiem gdy mąż był przy porodzie i odrzuciło go to co zobaczył i też z seksem było baaardzo ciężko.

Gość Violet ka
i nie czuję się nieakceptowana a tylko partner w obawie o moje zdrowie unika zbliżeń a ja wiadomo , że po ciąży czuję się niepożądana i różne myśli w głowie siedzą pomimo zapewnień ze strony partnera

Gość Violet ka
gość 11:40 myślisz, ze nasza córeczka jest planowana ? Jesteśmy razem dwa lata więc na pewno nie mieliśmy w planach zostać rodzicami tak szybko .Druga sprawa to mój młody wiek...Ale stało się ... gość 10:03 Był przy porodzie ale miałam cesarkę więc raczej to nie widok rodzącego się dziecka sn go zraził i wystraszył .

Gość gość
a masz ta pewnosc ze ci facet specjalnie bękarta nie zmajstrował? Znam nie jeden przypadek takich pomysłowych idiotów i kazdy z nich ma bardzo atrakcyjne duzo młodsze partnerki

Gość gość
Ja mam 19 lat a moj maz 31 jestesmy razem od 3 lat malzenstwem od poltora roku po narodzinach dziecka nic sie miedzy nami nie zmienilo,a jesli to na lepsze, mam wrazenie,ze synek ucementowal nasz zwiazek jeszcze bardziej,potrzeby seksualne sa w jak najlepszym porzadku zaspakajane :) Autorko pogadaj z partnerem o tym,powiedz jemu co Cie boli bo najgorzej wlasnie gdy sa jakies niedomowienia,facet to niedomyslna istota czasami tzreba mu palcem pokazac doslownie w czym rzecz ;)