Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajnejawne

Cera mi zbrzydła

Polecane posty

Gość tajnejawne

skóra na twarzy jakoś tak nagle się pogorszyła. jest jakby nierówna, jakby pory rozszerzone, przebarwienia, zaczerwienienia. Macie jakieś sposoby? Nie kremy za 300 zł ale naturalne sprawdzone maseczki - im ufam najbardziej. Albo inne sposoby które wpływają na cerę

Zależy od rodzaju cery. Moja nie jest zbyt wymagająca, pod warunkiem, że jestem wyspana. Oczywiście kremy, staranny demakijaż. Jednak masaże mojej kosmetyczki są niezastąpione w porównaniu do wszystkich kosmetyków, które wypróbowałam

Gość tajnejawne
pierłam pasztetowom:-o

Gość zdrowaja
kup witaminy A+E kapsułka taka do połknięcia, oprócz połykania to smaruję nią twarz na noc, jest świetna. piling z zaparzonej kawy, nic nie kosztuje a efekty super,maski ściągające, ogólnie takie spa 1-2 razy w tygodniu (domowe spa ) :D

Gość tajnejawne
sucha i wrażliwa... tak sucha, że mimo wielu kremów dobranych do cery nic sie nie zmienia. godzinę temu posmarowałam twarz grubą warstwą olejku arganowego. po godzinie wszystko się wchłonęło i jestem znów sucha...!

Gość gość
ja mam okropna cere. jest szara, z wypryskami, widocznymi porami. jest ciagle tlusta. jestem poprostu bardzpoooooooooo brzydka.

Gość tajnejawne
no i jak sobie z tym radzisz? bo ja miałam zawsze taką że co prawda się malowałam, ale w domu chodziłam bez makijażu przed facetem i miałam psychiczny komfort. a teraz, tak od 3 m-cy mam tak, ze sie zaczynam wstydzic. strasznie wyglada, jak u dziada

Gość tajnejawne
moja skóra przede wszystkim jest jakby zmęczona. wygląda tak jakbym notorycznie nie przesypiała nocy. sino pod oczami a reszta blado-zaczerwiniona i te pory.

Gość gość
autorko- tak jak u mnie.

Gość tajnejawne
to jest już nas dwie. więc tym bardziej: POOOOOMOCY!