Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super laska nie kręci mnie już czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Zbajerowałem taką super zdzirkę, zgrabniutka, seksi wszystko. Gadki o miłości bla, bla, bla i cały zestaw wrażeń. Bzykanie wszystko rozwijało się całkiem nieźle. Podobno lubi ostro,,,no trochę załamka z nią. Byłem przekonany, ze to będzie moja dupka na bardzo długo bo ciało z******te. I co ? Przestaje mnie podniecać, muszę tak wyobraźnie ur*******ć na maks...żeby się z nią bzykać. Myślałem, ze super dupa to gwarancja z******tego seksu, a tu masakra. Miałem trochę lasek i już myślę o poprzedniej, która ma gorsze ciało, ale jest taka zboczona fajnie. No zaskoczony jestem strasznie, czas to kończyć. hehe ja taki bzykacz, odmówię pierwszy raz takiej d***e, no padam. Czy to możliwe ? Ale jestem podły, naopowiadałem jej takich bajek z tym się czuję c*****o,ze az prawie sam uwierzyłem i mało co nie chciałem jej na stałę ale sory, uwielbiam seks,a nie tylko wygląd. Chyba mogę to zakończyć prawda ?

Gość gość iwwwaaaa
pewnie, ze mozesz to zakonczyc. A co Ci nie pasuje w seksie z nia? jest od Ciebie duzo młodsza? moze jest niedoświadczona? Buc moze trzeba jej powiedziec co ma robic,bo sama sie krepuje. Pewnie wolisz byc zaskakiwany, a tak poza tym , ze ma z******te ciało, zwracasz tez uwage na to o czym romzwiasz z laska? moze ona Cie nie kreci intelektualnie, a ta poprzednia z gorszym ciałem , jednak była lepsza i w jednym i drugim ?

Gość gość
a mnie zaciekawiło co to znaczy ze tamta była "tak fajnie zboczona", myślisz ze mógłbyś mi coś więcej o tym opowiedzieć? :)