Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i czuje że juz pora rezygnować z DŻINSÓW

Polecane posty

Gość gość

Miałyscie taki przełom w zyciu? Do tej pory chodziłam ciagle w dziensacach ale nagle stwierdziłam ze tak juz nie wypada, ze to wygląda smiesznie, że pora zaiwestowac w jakies fajne, kolorowe ale materiałowe spodnie.

Gość gość
przeciez ubiór zalezy od figury a nie od wieku-sa baby zgrabne po 70 tce z e mini nosza wiec dzinsy z e mozna nosic jak sie chce

Gość gość
a niby czemu? tylko wiek jest czynnnikem/ jesli tak to glupota chyba ze zmienila ci sie figura i wygladasz no nieatrakcyjnie

Gość gość
wg tzw autorytetów- kobieta po 40 tce powinna powsieziąc dozywotni celibat, nosic siwy kok-n a glowie chustke lub czepek i nosic namiot lub wór pokutny, reformy do kolan i pantalony do kostek

Gość gość
nie no bez przesady na mini po 50tce powinien byc policyjny zakaz -prosze cie ! dzizas ale dzinsy inna sprawa

Gość gość
moja matka ma 55 i nosi jeansy, wyglada w nich super, duzo lepiej niz w spodnicach :)

Gość gość
ale tzw autorytety każa kobietom okrywac szczelnie ciało płachtami, na glowie nosic szmate a kostium kapielowy jak z 19 wieku- zadnych dekoltów

Gość gość
oj kochana znam 52-53 co wygladaja w spodniach mini lepiej niz nie jedna 30stka, wiec nie przesadzaj ;)

Gość gość
jeansy sa dla kazdego, w kazdym wieku. To teraz bedziesz chodzila w garsonkach, spodnium, ewentualnie dresach? :o lol

Gość gość
dokładnie, ja mam 40 i wyglądam nieźle, choć akurat wolę spódnice i sukienki

Gość gość
Podejrzewam, że Wasze Matki są właśnie po 50tce. No nie mówicie mi, że nie noszą dżinsów i ubierają się w "Modna Starsza Pani". Jeśli tak, to współczuję.

Gość gość
oglądałyscie kogel mogel -obie czesci?tam baby wiejskie chustke nosily i strój płachte -szczelnie okryajacy ciało- bo tak kaza tzw autoryety

Rozumiem, że nie ma kobiet po 50. ze zgrabnymi nogami? Wiem, że kondycja skóry już nie taka jak kiedyś, ale spódnica 10 cm nad kolano i fajne rajstopy, dlaczego nie? A wracając do dżinsów. Moja mama ma 53 lata i śmiga w dżinsach, na uczelni kilku paniom po 50. też się czasem zdarzą dżinsy i wyglądają w nich jak najbardziej w porządku.

Gość gość
jak baba sie opala to wieku 30 lat bedzie wygladac co najmniej na 45 -skóra z plamami , zmarszczaki-ohyda trza unikac slonc a i opalania by mlodo wygladac

Gość gość
moim zdaniem dzinsy mozna nosic do smierci, tylko trzeba po prostu wiedziec, kiedy mozna ubrac dzinsy, a kiedy pasuja jakies materialowe spodnie. Chociaz zgadzam sie, ze obcisle rurki, ktore wbijaja sie w obwisle posladi u pan przed 40stka, a juz tymbardziej po wygladaja niesmacznie...

Gość gość
Wczoraj widziałam kobietę, która ma 55 lat i Boże jakie miała nogi, jak nastolatka, szczuplutkie i zgrabne i miała spódniczkę do połowy uda. Do tego elegancki płaszczyk. Piękna.

Gość gość
Obwisłe pośladki u pań przed 40tką? Ludzie, jakie wy macie wzorce? Panie przed 40tką, to nawet zmarszczek jeszcze nie mają, a Wy pieprzycie o obwisłych pośladkach. :D

Proste fajne jeansy są jak najbardziej wskazane, a w takich udziwnionych, poprzecieranych to i gimnazjalistki nie wyglądają dobrze.

Gość gość
jak czujesz to zrezygnuj, w końcu liczy się WŁASNE samopoczucie. ALe daj NORMALNIE zyć innym, bo czuję, że w ten kierunek jest naganiana dyskusja.

Gość buahahahahhahah
więszej bzdury nie słysząłam :D mam dokładnie 33 lata i nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby rezygnowac z z czegokolwiek a już na pewno z dzinsów ! :D nosze rozm. 34-36, do pracy chodze przeważnie ubrana biurowo, spódnica, bluzka (przezroczysta lekko, wzorzysta, nawet różowa) w spodniach materiałowych ale i na lekkim luzie - do dżinsów wkładam żakiet sztruksowy czy innhy, fajną kosule Dżinsy i starsze osoby mogą nosic! co ty pleciesz! oczywiscie nie wycierane na d***e, bez dziur na kolanach itd, bo to dziecinada, wiadomo

Gość gość
Ja uwazam ze kobieta po 30sce powinna chodzic w sukienkach i spodniczkach.Niech pokaze ten swoj sexapil w tym wieku a nie tylko dzinsy:(

Gość gość
ale tzw autorytety nawet mlodym kobietom kaz a nosic spodnice sukienki do kostek , do ziemi i nosic gorset ortopedyczny reformy do kolan pantalony do kostek kostium kapielowy jak z 19 wieku a na glowie szmata

Gość gość
Mam39 lat i w życiu by mi nie przyszło do głowy by ubierać sie jakieś durne garsonki bo jestem już za stara Ubieram sie tak samo jak wtedy gdy byłam w liceum czy na studiach Cały czas mam ta sama szczupła sylwetkę, naturalne włosy, nie maluje sie Nie wyglądam jak zmęczona i zapuszczone otyła mamuśka w balejazu i tonie makijazu

Gość buahahahahhahah
można być sexownym i w dzinsach :P zależy jakie dzinsy, jaka figura, co do tego włozysz a spódnica, zakiet itp - tez nie musza byc nudne, po dwarunkiem, ze kupujesz fajne i z jajem, a nie w sklepach dla 50 + ;)

Gość gość
ale tzw autorytety każa rodzic co roku i szczelnie okrywac ciało i głowe

Gość 33 latka ja
To ja autorka. Tak , zdałam sobie sprawę ze noszenie dziensów szczególnie tych lekko przecieranych już mi nie pasuje. DZis idę na zakupy, chce kupić ala dzinsy ale już w jakis kolorach . Mysle o brązie, szarości i ciemnej zieleni. Nawet do fajnego płaszczyka zimowego nie da się ubrac dzinsów bo psuja cała stylizację. Nie wygląda to dobrze. Dzins do puchówki a ja mam fajny szary płaszczyk.

Gość 33 latka ja
Zreszta siedziałam ostatnio w aucie i tak sobie obserwowałam kobiety. I naprawdę te w dzinsach wyglądały tandetnie i tanio. A juz tragicznie wygladały panie po 40-tce w rpzecieranych dzinsach. Istna masakra.Jednak spodnie jednokolorowe dodają szyku .

Gość 33 latka ja
A co do rozmiaru to mam 38 wiec na figure nie anrzekam. Tu nie chodzi o figurę ale o to aby nadać stylizacji trochę szyku. Dzinsami tego nie osiągnę.Ile mozna się bawic w nastolatkę?

Gość nie narzekaj
czyli tylko nastolatkom wypada chodzic w dzinsach? :D

Gość gość
ale tzw autorytety kaza ubierac sie jak w 19 wieku i nosic takie kostiumy kapielowe jka z 19 wieku