Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i czuje że juz pora rezygnować z DŻINSÓW

Polecane posty

Gość 33 latka ja
Nie no nie tylko, ale zeby stworzyc jakas fajna stylizację to dzisnsy się do tego nie nadają. Gdy widzę kobiety w plaszczykach i zwykłych dziansach to jest to porażka. A ja niestety tez do tej pory tak się ubierałam- do wszytskiego dzisnsy:-( bez przesady! zobaczcie sobie stylizacje modowe, czy tam gdzies rpzewijaja sie dzinsy?

Gość 33 latka ja
Kupie sobie spodnie w kolorze ciemnego fioletu, ciemnej zieleni, szare i bede kombinowac. Płaszczyk mam w kolorze ciemnej szarosci. Do tego kupie sobie torebkę listonoszke w kolorze ciemna zieleń butelkowa. KOniec z dziensami!! Trzeba zacząć się bawić moda i kolorami. Nie jestem już nastolatka zeby wygladac byle jak

Gość gość
ale tzw autorytety kaza kobietom nosic szare lub czarne płachty i szmaty na glowie

Gość gość
ja do płaszczyka zakłądam dzinsy rurki i kozaki na obasie. A generalnie mam w szafie głównie dzinsy, większosc onbcisłych- bo mam zgrabną figurę. Ostatnio założyłam takie materiałowe to mi kumpel z pracy powiedział " cos Ty założyła?? Wyglądasz jak moja babcia :"- a mam 39lat. Więc zluzuj autorko. Nadawaj sobie szyku, ale nie dorabiaj ideologii, ze to ze względu na wiek.

Gość 33 latka ja
Ale czekajcie tu nie chodzi o jakieś spodnie tiulowe, szerokie w kant!! Chodzi o cos ala dzinsy ale w jednolitych kolorach!! Nie podoba mi sie absolutnie łączenie płaczyków z dzisnsami, dzisny tu wszytsko psują.

Gość gość
widzialam czarne a la byrczesy/leginsy? to wygladalo swietnie :)

Gość gość
wszystko wyglada swietnie jak się wygląda wietnie, niezaleznie od wieku teraz 30 paro latki wyglądają czesto o neibo lepiej niz styte, nieokrzesane 20 latki :O trudno odróznic któa młodszaO

Gość gośćiiiowaaa
a co ty chcialas teraz nosic autorko jak nie dzinsy? :) moja matka ma 56 i nosi dzinsy. Ja mam 29 lat i nosze tez dzinsy ale rurki, bo w takich prostych albo dzwonach to faktycznie czuje sie jak nastolatka i moze juz mi to nie pasuje, sama nie wiem. Mam pelno spodni z czasow liceum ktorych juz nie noszę.

Gość gość
Kiedyś widziałam kobitek około 60tki zrobiła na mnie mega wrażenie Pomyślałam ze chciałabym tak fajnie sie ubierać w jej wieku Miała szary wełniane płaszczyk, szare dżinsy, szare zamszowe kozaki oraz szał w kolorze pudrowego rozu Wygladała stylowo, modnie, świeżo a nie jakaś prababcia w nudnej jesionce i garsonce Nie wiem czy zauwazyliscie ale wiekszoszstarszych kobiet unika Kozaków i noszą takie szpetne rozczlapane buciory do kostki Gdyby założyły kozaki i jakaś fajna spódnice za kolano wyglądałyby od razu młodziej i ladniej

Gość 33 lataka ja
A no wąłsnie miała SZARE dzinsy, to juz zmienia postać rzeczy. Ja tez chce sobie kupic ala dzinsy ale w nie dzisnowych kolorach. Wyobnrazasz sobie tą 60-letnią kobnietę gdyby do tej stylizacji ubrała niebieskie dzinsy?? czy tez by tak stylowo wygladala? nie sadze

Gość gość
trzeba w wieku 33 lat zawisnąć na krzyżu, a nie nosić dżinsy

Gość gość
tak, przerzuc się na babcine garsonki :D

Gość gość
No i co jeszcze chodzis w dzinsach.

Gość gość
Moja teściowa ma 67 lat i nosi dżinsy i krótkie kurtki, ale ona ma niezłe wyczucie stylu i zawsze wygląda dobrze. Kupuje drogie markowe ciuchy i umie je ze sobą dobrze skomponować, zawsze nadąża za modą i nosi to co aktualnie modne.