Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla blogerka

Chce zalozyc Bloga

Polecane posty

Gość przyszla blogerka

Witajcie Forumowiczki, Chcialabym porozmawiac z mniej wiecej doswiadczona osoba , ktora zalozyla Bloga. Mam pare pomyslow. Uwielbiam gotowac i w zwiazku z tym Blog kulinarny jest jednym z moich pomyslow. Problem tkwi w tym ,ze takich Blogow jest juz pelno. Mam mnostwo pomyslow kulinarnych. Zdrowa zywnosc, rozne herbatki jaka herbata dobra na co. Fitness co pic i jesc - rozne sprawdzone dziety i cwiczenia. ) Z drugiej strony chcialabym zalozyc Bloga na ktorym moge pomagac ludziom.Charytatywnie, zrobic zbiorki np.. na Swieta Bozego Narodzenia - zebrac jedzenie male upominki dla biednych lub sierot. Pomagac bezdomnym zwierzetom itp. Niestety taki blog bedzie trudny i zajmie zapewne bardzo duzo czasu. ) Moje pytania to: Czy trudno jest prowadzic taki Blog? Lepiej prowadzic Blog za oplata czy za darmo - i czy jest to jakas roznica? jaka zrobic reklame i jak zachecic ludzi to czytania i pomocy? Jaka jest najlepsza strona na zalozenie Bloga? Prosze bardzo rozne informacje i porady. Z gory bardzo dziekuje :)

Gość przyszla blogerka
Prosze o rade :)

Gość tez nad tym myslalam
WOW pomysl z Blogiem charytatywnym jest super - ale bedzie trudno nie kazy uwierzy ,ze chcesz pomoc ... Moze jak byc podzwonila do roznych sierocincow i domow samotnej matki itp. tam by pozwolili i zgodzili sie na Twoja pomoc moze sie uda.

Gość przyszla blogerka
Tak wiem ,ze bedzie trudno. Chce sprobowac. W tak szczegolne dni jak Swieta Bozego Narodzenia, Wielkanoc, Mikolajki itp. Nikt nie poinien czuc sie odrzucony i smutny to sa dnia szczescia i radosci :)