Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpiworek do wózka

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 3 miesiące,jeżdzi w gondoli. Zastanawiam się nad kupnem śpiworka do wózka. Co prawda nie kosztuje dużo,ale nie wiem czy nie będzie kolejnym zbędnym gadżetem... Mam dla małej dosyć ciepłe kombinezony na zimę. Do tego ciepły kocyki osłonka na wózek. A może jestem w błędzie i dziecko podczas zimowych spacerów będzie marzło? Doradzcie mamy :-)

Gość gość
Taki śpiworek to bardziej do spacerówki

Gość gość
nie kupuj skoro masz kombinezony i koce

Gość cztery z plusem
Moim zdaniem bez sensu. Jak dasz cieply koc, dziecko w kombinezonie i na to jeszcze ta oslonka od wózka to przecież nie ma sily zeby ci zmarzło. Śpiworek ewentualnie do spacerówki ale tez wtedy kiedy nie ma porzadnej oslonki na nożki bo jak jest to gruby koc styknie.

Gość gość
dzięki :-)

Gość gość
Ja wolałam używać śpiworka niż kombinezonu. Zanim małą ubrałam w kombinezon to był rok histeria itp. A tak tylko czapka i do śpiworka.

Gość gość
Fakt śpiworek wygodniejszy.

Gość Nobunaga
Ja kupiłam śpiworek Gro TucTuc, póki co jest ekstra! Mały ma dopiero 6m-cy, ale do tego śpiworka dodali taka przedłużkę więc, nawet jak podrośnie to będzie mozna go dalej używać. Póki co wyglada ekstra i łatwo się czyści :) O wygodzie nawet nie wspomnę....

Gość AnetaAn
Śpiwór na zimę do wózka to świetna sprawa. Nie wahaj się, bo warto kupić. Mam go już taki dla drugiego malucha i sprawdza się dobrze. ciepły, miły w dotyku i nie uczula, co jest dla mnie ważne, bo i ja i mąż mamy alergię praktycznie na wszystko. http://www.smyk.com/womar-spiworek-do-wozka-z-regulacja-dlugosci-welna-no-20-kolor-grafitowy,p1061927372,swiat-niemowlaka-p Cena jest dobra, bo taki śpiwór ma regulowaną długość, więc rośnie razem z dzieckiem.

Gość gość
a wełniany to rzeczywiscie, warto kupic, bo syntetyczne materiały tak nie grzeją. ewentualnie, polarowe też są fajne, ale ten wełniany multiarctic jest na zime idealnyy.

Gość MartaGg
Owcza wełna była ratunkiem dla mnie, tzn. dla maluszka, bo wszystko inne wywoływało piekielną pokrzywkę...

Gość gość
Moją córcię też męczyły alergie, dlatego zaczęłam bardzo zwracać uwagę na materiały. Nie wiadomo, czym farbują materiały, więc póki co skłaniam się ku sprawdzonym firmom, zdecydowanie polskim. Na allegro można kupić taniej niż w sklepach, więc nie ma wielkiej różnicy cenowej. Zdrowie malucha jest najważniejsze.