Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

umiem wszystko

Jak mam na to reagować mój syn jest załamany mamy pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Może jest na świetlicy, bo matka w pracy. :D

Gość gość
:):):) dobre

Gość gość
rozstrzelaj nauczycielkę wf, a tego małego do poprawczaka :D

Gość Norwegia Norwegia
ja bym powiedziała starym bachora ze maja odkupywać i zaplacic za nowa bluze

Gość gość
Norwegia:) nie ekscytuj się tak,babka robi prowokację i wszystkie jej tematy na jedną nutę jaka ona pokrzywdzona,przez mamuśki innych dzieci bo kanapek nie chcą robić,a to syn nie ma telefonu czy ma ale stary i nauczycielka go wyśmiała,bzdety tzn tematy poważne, ale autorka już nie. A chłopak MA 13 LAT jest w 6tej klasie,nie w przedszkolu czy w 1klasie,od września do gimnazium i za zygzakiem płacze....i go do szkoły odprowadza do szatni samej rozumiem skoro przy niej kolega synowi ubliżył jak zobaczył jego bluzkę,kurteczkę mamusia poszla mu zawiesić na wieszaczku?.....Ale ściema.

Drogi gościu najpierw spójrz na nazwę i ją sobie porównaj i nie kłam na moim poście. Mój syn szedł na 10:40 do szkoły i miał lekcje do 14:20.A z tą bluzką było tak że jakiś chłopak pozwiedzał że jest fajna i mu się podoba a obok był Michał ten który mu ją potem podarł.Według innych chłopaków Michał był zazdrosny że bluzkę mojego syna oglądają jego koledzy a jego nikt i jak się mój syn obrócił to mu ją podarł.

Gość gość
"Drogi gościu najpierw spójrz na nazwę i ją sobie porównaj i nie kłam na moim poście" Jaką nazwę????

Gość gość
ma nie kłamać na twoim poście.....a może ma nie kłamać na twoim topiku,w poście w poście w swoim poście wysłanym do ciebie to gość może nawet bączka puścić... a tak z ciekawości też zapytam,gdzie śmiał skłamać?

Gość gość
KŁAMIESZ KŁAMIESZ jesteś tą samą osobą,kretynów z nas robisz,przeczytałam oba tematy,i tu i tu dyrektor jest kuzynem wychowawczyni a do tego ktoś tam wcześniej nawiązał do twojego starego tematu i mu odpowiedziałaś.NIE KŁAM,złapali ciebie na ściemie to miej honor i zaprzestań oczerniania innych żeby wybielić siebie.

Gość gość
OJ znów pewnie podszyw...Płcie się rąbnęły autorce prowokatorce,tudzież autorowi...czy synuś usiadł za sterem:):):)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] umiem wszystko 123455 użytkownika ja sobie zablokowałem tą nazwe a to jest ktoś inny

Gość agość
czytam i rozumiem,gość okazał się bystrzejszy od ciebie,cóż ci pozostało,nazwać go kłamcą,którym jesteś ty.