Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 lata i siodemka dzieci najstarsze 15 lat co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość

taka rodzina byla w twoj nowy dom, o dziwo mieli calkiem niezla chate ladnie urzadzona

Gość gość
patologia

Gość gość
a wy jedno i to samo. Zrozum, nie ma dwoch takich samych osob na swiecie, Jedni maja aspiracje zalozenia rodziny inny wyksztalcenia itd. to nic zlego. Ja mimo, ze jestem inteligentna zawsze chcialam miec duzo dzieci. Musialam skonczyc dobre studia ale tylko dlatego, zeby zadowolic rodzicow. Gdyby nie oni juz dawno mialabym z 3 dzieci. Teraz przez nich nienawidze swojej pracy

Gość gość
no kobieta nie wygladala jak elegancka bizneswoman, ja znam 34 latki co wygladaja jak studentki, maja doktorat& 2 dzieci...a ta rodzina nie wygladala patologicznie, w dodatku maz tej kobiety umarl wiec sama z 7 dzieci...swoja droga te dzieci nie za piekne

Gość gość
co za dziecioroby, starsze wychowuje młodsze, a "rodzice" dziecioroby, kopulują by było następne dziecko, patologia

Gość gość
ja bym nie chciala sie wychowywac w takim stadzie, chcialabym miec maks 3-4 rodzenstwa

Gość gość
no tak za.je.bał się na śmieć

Trójka dzieci - rozumiem, ale siedmioro? To po prostu niefizjologiczne, bardzo wyniszcza organizm kobiety, zwłaszcza przy kiepskiej diecie. Mamie mojego ex (siedmioro dzieci) po ostatnim dziecku posypały sie wszystkie zęby, wyglądala w wieku 50 lat jak staruszka. Rozumiem, że rodzina może być priorytetem, ale tak liczna? Toż to całkowita rezygnacja z siebie, nie tylko z czasu ale rownież zdrowia, czego po prostu nie mogę zrozumieć.

Właśnie miałam o tym też pisać. Przecież oni mieli dobre warunki tylko że dwa pokoje tylko na tyle dzieci. A jaką kuchnię mieli, wspaniałe szafki a zmienili im na inne. Głupi program nie pomagają tym co naprawdę tego potrzebują

Gość gość
znam rodzinę, mieli 12 dzieci chorowitych dzieci, co ledwo dożywają do 30 lat

Gość gość
no wlasnie! myslalam,ze tam ludzie sie zglaszaja jak maja rudery, a oni mieli calkiem ladne meble, a w pokoju chyba dziewczyn to biale meble zamienili na...biale :D i to bardzo podobne, jedyne co zrobili to urzadzili strych ale szkoda tamtych starych mebli, sama bym takie przygarnela, a co do dzieci - a co jak jedno zachoruje? ciekawe jak ta mama wszystko ogarnie...nie chodzi mi o pieniadze,a o uwage , troske itp

Gość Haneczkaaaa
Tabletki antykoncepcyjne za 3 złote !!!!!!!!!!!!!!!! "STEDRIL 30" - dostępne w kaaaaaaaaaaażdej aptece !

Gość gość
a najlepsze to to ze matka sie martwi za co wyzywi dzieci a oni jej internet i tv cyfre zalozyli, ciekawe za co oplaci. calu ten program jest p******y, albo wielka sciema. kuchnie mieli ladniejsza przed remontem. jedna wielka sciema. a dowborka tylko udaje ze robi a w rzeczywistosci robi gowno, tylkp chodzi i rozporzadza wszystkim. znam wiele rodzin ktore potrzebuja pomocy, zyja biedniej niz te z programu. tu wszystko jest podstawione.