Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123 456

już sama nie wiem czy mu sie podobam

Polecane posty

Gość gość 123 456

problem może troszkę infantylny, ale nie wiem jak określić sie w stosunku do tego chlopaka. chodzilam do liceum z pewnym chlopakiem. w klasie maturalnej spodobał mi się. byłam wtedy sama. uczeszczaliśmy razem na poza szkolne zajęcia przygotowujące do matury. nigdy nie gadalismy, jedynie patrzeliśmy się na siebie.. mimo to postanowiłam dodać go na fb i ''czekać'' (?). bylo to w drugiej połowie grudnia. zaprosił mnie wtedy na sylwestra. zgodziłam się, ale chwile pozniej poznałam mojego przyszłego chłopaka. byl wyraźnie mną zainteresowany, wiec darowałam sobie tego szkolnego kolegę, który w szkole jedynie na mnie patrzył i był ze mną na 'cześć'. w czasie mojego związku widziałam, że dalej rzucał na mnie spojrzenia, ale przestałam się nim interesować tak bardzo, bo miałam w końcu kogoś kto robił to znaczniej żywiej. niedawno rozstalam się z chłopakiem. w ciągu tych 10 miesięcy pisaliśmy do siebie z owym kolega może z 3 razy. także nic szczególnego. ale wczoraj napisał do mnie od tak i gdy tylko odpisałam mu na pytanie co z moim eks, zaprosił mnie na piwo. widzimy się za 2 dni. nie powiem, dalej mi sie podoba ale bardziej wizualnie. nie znam go. jestesmy w końcu jedynie na cześć. teraz mam takie zagwozdki. wydaje mi się, że sam obczail, że jestem singielką i wykorzystał to, by mnie zaprosić na randkę. tak samo z tym brakiem pisania w czasie trwania mojego związku. wiadomo, że głupio byloby mu do mnie wypisywać skoro byłam związana. nie powiem, zaskoczył mnie zaczepiając mnie. boję sie jednak, że wyolbrzymiam, bo owszem jestem atrakcyjną dziewczyną, ale najczęściej ci którzy mi się podobają tracą szybko mną zainteresowanie. natomiast ci, którzy nie są w moim typie chociażby wizualnym, starają się o mnie... zdarzyło mi sie takze wmówić sobie, że danemu mężczyznie się podobam, co pozniej okazywalo sie nieprawda. jak odczytywać zachowanie tego kolegi?

Gość gość 123 456
przepraszam za błędy, ale pisze z telefonu i robie to dość szybko. także szyk zdań mi nie wyszedł :P

Gość gość 123 456
up

Gość gość
wróżki się poradź

a niby po co masz odczytywac jego zachowanie? czy wszystko tak zawsze komplikujesz? idz na to piwo jesli optycznie ci sie podoba, chyba cie nie zg****i na tym piwie. zobaczysz co to za typ chlopaka i czy ciebie soba zaciekawi. piszesz, ze go nie znasz, to wlasnie masz mozliwosc poznac. nie rozumiem problemu.