Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt nie chce wynajac mieszkania samotnej matce

Polecane posty

Gość gość

szukam juz od kilku miesiecy, i wszedzie, jak tylko sie dowiaduja ze mam dziecko (1,5 roku) od razu sie wycofuja;( Rozumiem, ze jest obawa, ze samotna matka sobie nie poradzi z oplatami itp, albo ze jak dziecko to klopoty...ale ludzie, mam stala prace, zarabiam 3 tys do reki, dostaje alimenty. Mieszkania ktorymi sie interesuje to kwestia 1500 max za wszystko, wiec spokojnie mnie na to stac. Ehh co za zycie, czlowiek chce zaczac nowe zycie a ciagle pod gorke

Gość gość
boją się, że nie zapłaci, że sprowadzi kompanię pijanych gachów a dzieciak będzie ryczał całe noce przy akompaniamencie wrzasków pukanej przez gachów mamusi :D

Gość gość
Boją się że nie będziesz płacić czynszu, a samotnej matki z dzieckiem nikt na bruk nie wyrzuci, i będziesz sobie mieszkać za darmo legalnie okradając właściciela. Jak masz tak dobrą pensję i pewność że jesteś bezpieczna finansowo to weź kredyt i kup coś małego własnego

Gość gość
zdeklaruj sie,ze zaplacisz za pol roku z gory. ps przy wynajmie okazjonalnymmozna i matke z dzieckiem wywalic :)

Zarabiasz tylko 3tyś. miesiecznie i stać cię na mieszkanie z opłatami za 1500zł? Nie bądź śmieszna, co będziecie jadły? Przy twoich zarobkach to ciebie stać na opłaty za mieszkanie w wysokości 400zł.

Ciebie po prostu na to nie stać. Masz ciężką sytuacje, a szukasz mieszkania jak dla jakiegoś biznesmena.

Gość gość
michal3 szukam kogos z iQ ponizej przecietnej do badan, reflektujesz? :)

Gość ale badziew
Sama wynajmuję mieszkanie i samotnym matkom odmawiam zawsze. Nie jest mnie stać na fundowanie życia obcej osobie, jeśli nie będzie płacić rachunków. A takie ryzyko jest zawsze. Tylko że innym po prostu umowę wypowiesz, samotnej matce już nie tak łatwo...

Gość gość
michał3 ale z ciebie durny kretyn :D