Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie na temat mobilnej kosmetyczki

Polecane posty

Gość gość

co myslicie na temat mobilnej kosmetyczki - zabiegi w domu. pełna oferta zabiegi na cialo twarz stopy i dlonie masaze. czy taka forma z dojazdem do domu odpowiadalaby wam

Gość gość
czyli nie

Gość gość
nie...

Gość gość
to pogadałam

Gość gość
nie i koniec.

Gość gość
kurcze a myslalam ze staje sie to coraz bardziej popularne i spotka sie z aprobata

Gość gość
nie, nie, nie jeszcze raz nie

Gość gość
Daj spokój, pomysł nietrafiony. Nie wyobrażam sobie zamawiać jakiegos zabiegu typu np glinka na całe ciało w mojej małej łazience, którą oczywiście musiałabym na przyjazd takiej paniusi posprzątać na błysk a potem co? sprzatac po zabiegu też? Do kosmetyczki chodzi się po to żeby się zrelaksować poza domem, poczuć się jak dama kiedy ktos koło ciebie lata, przynosi kawkę czy wodę, a u siebie w domu co? Jakbym chciała kawę to moze ta kosmetyczka ma mi ją zrobic w mojej kuchni?:D Na jakiś jednorazowy makijaż to ok, może być dojazd do domu np przed ślubem ale tak ogólnie to nie.

Gość gość
nie... a dlaczego ? - nie lubie gdy ktos obcy przebywa w moim domu. - zabiegi chcesz wykonywac na kanapie w salonie czy sypialni? - kto posprzata ?!

Gość gość
a po co masz mi włazić do domu jestem tez na nie

Dobry pomysł. Moja mama korzystała z czegoś takiego. Nie miała czasu latać po kosmetyczkach. Babka przychodziła do niej raz na miesiąc po południu, robiła paznokcie i mama była zadowolona, że nie musi już nigdzie biegać :).

Gość gość
poraniony pomysł

Gość gość
ojojoj to widze ze mój pomysł na biznes poległ

Ale rzeczywiście jak to ma być zabieg na twarz i ciało to tak średnio, bo nie każdy ma warunki. Według mnie to jest dobra oferta jeśli wykonujesz drobne rzeczy np paznokcie, manicure i takie tam. Zabiegi na ciało to lepiej w salonie.

Gość gość
beznadziejny pomysł z tą mobilną kosmetyczką

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] TheNawojka Dobry pomysł. Moja mama korzystała z czegoś takiego. Nie miała czasu latać po kosmetyczkach. Babka przychodziła do niej raz na miesiąc po południu, robiła paznokcie i mama była zadowolona, że nie musi już nigdzie biegać usmiech.gif . --------------------------------------------------------------------------------------- jest roznica miedzy zabiegami na twarz , cialo itd. a robieniem paznokci :O

Gość gość
a sam masaz oczywiscie mowie o masaży nie na sofie czy gdzies tam tylko na lóżku do masazu takim przenośnym

Gość gość
to jest bezsensu jestem tez na nie...

Gość gość
tez jesetm na nie, wole wyjśc z domu do kosmetyczki, to jest mój czas i relaks. w domu mam 2 latka który wszędzie musi zajrzec, wszystko sprawdzić Jakos sobie nie wyobrażam zabiegu w jego towarzystwie :P dodatkowo jak sluszne ktos wyżej zauwazył, w jakim pomieszczeniu chcesz wykonywac zabiegi? W łazence większośc ludzi ma maleńkie łazienki, czy może w salonie w towarzystwie meża, dzieci... pomysl poroniony :P

Gość gość
poroniony i tylko poroniony tak na strychu mozna robic zabieg w lazience no bez przesady pomysl dobry tylko nie dla wszystkich niestety zdecyduje sie ten kto ma warunki teraz urzadzenia mobilne sa tak male ze przygotowanie do zabiegu to chwila moment a zabiegi na cialo nie mowie ze np zabieg z czerwonego wina czy czekoladowy ktory jest brudny ale sa inne zabiegi ktore mozna wykonac nie wchodzac pod prysznic

Gość gość
pisala tu keidys taka pani co miala taką dzialalnosc i musiala ją zamknąć, bo miala malo klientek

Gość gość
"dobry tylko nie dla wszystkich niestety zdecyduje sie ten kto ma warunki" czyli ilu? :D pogate panie ktore maja warunki pojda do spa, biedniesze ktore nie maja warunkwo pojda do osiedlowej kosmetyczki. Kto zostanie dla autorki?

Gość gość
oczywiscie miało być "bogate Panie"

Gość gość
dla was to głupi pomysł ale dla innych nie. Mam dwie takie znajome mobilne kosmetyczki i klientek mają mnóstwo, ledwo nadążają.

Gość gość
w takim razie nic tylko otwierac biznes :P po co pytac kobiet czy same byłyby zainteresowane taka oferta? skoro ich zdanie sie nie liczy

Gość gość
jak to się nie liczy? To, że wam to się nie podoba to wasza sprawa. Ja napisałam, że mam takie znajome kosmetyczki i mają mnóstwo pracy, dużo chętnych więc to jest dobry biznes. Zresztą sama interesuję się tym tematem, uczę się i jeśli będę miała wybierać: zakład czy mobilne uslugi to wybiorę to drugie.

Gość gość
mam taką znajomą, ale ona robi henne, makijaż na śluby itp, paznokcie