Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pizza i co jeszcze do tego na mikolaja dla chlopaka

Polecane posty

Gość gość

zarobilam ostatnio bardzo szybko duze pieniadze.. choc nie powiem, jestem wciaz oszczedna. chcialabym mu zrobic fajnego mikolaja..zabiore go na pizze, ale czy cos jeszcze ? myslalam o kinie - ale jednak to nuda, basen... za drogi jak na 2 godz 18 zl.. co jeszcze wam przychodiz do glowy ?

Gość gość
mi by było szkoda wydać tyle pieniędzy na chłopaka, to nie twój mąż, a i tak pewnie za 5 lat kopnie cię w doopę bo mu się znudzisz. Faceci nie lubia takich kobiet które pokazują, że tak im strasznie zależy. Skoro masz duzo kasy to sobie kup jakieś ciuchy, perfumy, kosmetyki, a chlopakowi czekoladę i tyle, po co tak świrować :D

Gość gość
do osoby wyżej - jeśli żal Ci pieniędzy na osobę, którą kochasz to ja Ci szczerze współczuję :o

Gość gość
ja go kocham, i nie patrze sie na to co bedzie za pare lat.. moze i tak bedzie, oby nie.. ale teraz jestem szczesliwa. chce mu cos fajnego zrobic.. :-) mila niespodzianke. Lubi jesc.. zabiore go na pewnno na pizze, ale co do tego, moze w jakims przyjemnym clubie jego ulubionego drinka mu dac ? :)

Gość gość
ile Ty masz lat? 15? "zarobiłam duże pieniądze w krótkim czasie......, basen... za drogi jak na 2 godz 18 zl.." to co zarobiłaś 40 zł heheheh że tak Ci szkoda? kurde zabranie faceta na pizze hehe nie no jak bym czytała gimgów......

Gość henio z reklamy tesco
do picy cole polecam,

Gość gość
Możecie zrobić sobie wieczór we dwoje w domu. ja przygotowałam ostatnio taką pyszną kolację mojemu chłopakowi i był zachwycony. Upiekłam kurczaka, zrobiłam grzańce z perły miodowej i było bardzo romantycznie :)