Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa

co myslicie o takim czymś jeśli koleżanka

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa

zaprasza mnie najpierw na imprezę i mówi ,że się odezwie o jakiej godzinie itd ,a potem sie nie odzywa? po co mnie w ogóle zapraszała?

Gość dolefka
Mój najlepszy kumpel tak robił, prez lata przymykalam na to oko, az w koncu kazałam mu w********ac. Smutno mi bez tej przyjazni ale postanowiłam szanować swój czas. Polecam

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja ja poznałam niedawno, na studiach ... wydawało mi się ,że jest w wporzadku ,ale chyba nie powinno sie tak robić , prawda? to już bym wolała żeby mnie nie zapraszała bo po cholere mam sobie cos planować i czekać aż ona mi łaskawie da znać

Gość dolefka
Więc tym bardziej ja olej, jakas niepoważna idiotka...w koncu jest piątek wieczór, mogłas miec 100 innych planów ale zarezerwowałas czas dla niej a teraz ona w kulki leci. Nie umawiaj sie z nia wiecej, no chyba ze bedzie miala poźniej jakies konkretne wytlumaczenie

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
no właśnie szkoda ,że ludzie nie myślą o tym ,ze ktoś może przez takie czekanie stracić czas kiedy mogliby się umowic z kimś innym... nawet jeśli zrezygnowała z tej imprezy i sama nie idzie to moglaby mi napisać...