Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem że to głupi temat ale mam pytanie chodzi o ginkologa i pierwszy seks

Polecane posty

Gość gość

bo byłam na wakacjach u ginekologa. i pani doktor po tym jak powiedziałam że nie współżyłam zapytała jakim sposobem chce byc badana i powiedziałam że wole naturalnie przez pochwe. No i połozyłam sie na łóżku ona wzieła to coś do badania, założyła na to gumk, dała jakiś żel i zaczeła mnie badac. no i potem ze wzgledu na mój stan zdrowia po kilku tyg znów byłam u lekarza i znów to samo badanie. bałam sie że bedzie mnie bolało czy coś skoro jestem dziewicą i troszke bolało ale nie jakoś bardzo. I chciałam zapytac.. czy jeśli teraz bym chciała rozpocząc współżycie to bedzi mi troche łatwiej przez to przebrnąc, skoro miałam już do czynienia z czym co w zupełności przypomina meski członek ? przepraszam że zadaje takie pytanie,ale po prostu mnie to interesuje..

Gość gość
nie no . ty sobie jaja robisz.

Gość gość
nie, nie bedzie Ci latwiej po takim badaniu :D Ale sks jest fantastyczny, nie ma sie czego bac ;)

Gość gość
no rozczaruję Cię- usg transwaginalne nie przypomina członka- w zupełności, a to czy Cię będzie bolało czy nie zalezy w dużej mierze od tego, czy będziesz na seks gotowa tak fizycznie, jak i psychicznie