Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki telefon dla dziecka abonament czy na kartę

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, ja mojej na karte kupiłam w mobile vikings, jak nie korzysta to nie płacę i żadnych smsów konkursowych nie wysyła :D

Gość gość
wRodzinie aktualnie najlepsza oferta, warto się zapoznać, ja już całej rodzinie kupiłam :D

Gość AnnaJos
zdecydowanie abonament :) ja przeniosłam numery wszystkich członków do rodziny do sieci otvarta https://otvarta.pl/page/przenies-numer . Teraz płacimy po 13,99 zł lub 17,99 zł miesięcznie ( każdy wybrał co innego ). Mamy nielimitowane rozmowy do wszystkich i sporo internetu do wykorzystania. umowy też są na czas nieokreślony :)

Gość gościnkaa
annaJos ja też polecam sieć Otvarta :) przenosiłam do nich numer kilka dni temu i dodatkowo załapałam się jeszcze na promocję :) wybrałam abonament za 17,99 zł ( nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci ) i przez 3 miesiące będę płacić tylko 50% tej kwoty :)

Ja także niedawno kupiłam córce pierwszy telefon i zdecydowaliśmy się na abonament. Zdecydowaliśmy się na nową sieć na naszym rynku Otvarta https://otvarta.pl/abonament która posiada ciekawą ofertę abonamentów. Wybraliśmy jej abonament w którym ma nielimitowane rozmowy i sms oraz 6 GB inetrnetu i umowę na czas nieokreślony a to wszystko za 17.99 zł miesięcznie.

Gość wraszliwa

A ja mimo wszystko polecam Play. Nie dość, że wszystko jest w cenie abonamentu, telefony do tego śmiesznie tanie, to ostatnio dodają Netflix za darmo do abonamentu. Bez dwóch zdań warto!