Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto przezyl cala ciaze bez zadnych zmartwien

Polecane posty

Gość gość

O cokolwiek?

Gość gość
no chyba nie ma ludzi, którzy żyją całkowicie bezstresowo

Gość gość
9mc bez zadnych zmartwien to chyba malo prawdopodobne. Jestem w osmym miesiacu i przez stres wyladowalam w szpitalu w 18 tyg a niedawno mialam skurcze takze z nerwow , ale to byly silne emocje, a mnostwo zmartwien od poczatku chocby niecierpliwe nerwowe oczekiwanie na usg w 12 tyg czy przeziernosc bedzie ok i kosc nosowa. I co usg to sie stresowalam zeby dobrze sie rozwijala.

Gość tak sie pytam z ciekawości
no jak nie jak tak:) ja przezylam ciaze bez zadnego stresu(nie liczac strachu przed porodem:))

Gość gość
no pewnie obce mi byly w 2 ciazach zmartwienia typu " czy donosze, czy dziecko zdrowe czy nie, czy przeziernosc karkowa dobra czy nie, czy za grybe czy za chude itd. Lajcik

Gość gość
jaaaaa :)

Gość gość
a mialam sie teoretycznie o co martwic, bo meczyly mnie skurcze, szykka rozwarta na dlugo przed porodem i podobno mialam nie donosic tych ciaz, mialy byc wrzesniaki. Jedno dziecko urodzine w terminie a drugie nawet po ! PSYCHIKA to podstawa

Gość gość
Ja, ale nie miałam wtedy stałego dostępu do internetu :D Teraz cieszę się z tego ;) Wiedzę czerpałam z mniej lub bardziej fachowej literatury a nie od mamusiek panikar z forum.

Gość gość
Do pani wyżej mogła byś mi napisać jakie było rozwarcie kask długa szyjka i od którego tyg te problemy?? Ja od20 tyg mam 15 mm szyjki i jeden palec rozwarcie, jestem teraz w 34 i szyjka ma 10 mm i rozwarcie ciagle strasza mnie porodem lada dzien

Gość TakaSobieMama2
Ja :) Nie mialam zadnych powodow do zmartwien i, na szczescie, na kafeterie trafilam juz po porodzie :) Nawet porodu sie nie balam, bo wiedzialam z gory ze bede rodzila w dobrej klinice i bede miala ZZO :)