Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

etam niemam ochoty pisać do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

po ostatniej asobocie swirowałem i ze dwa dni dopiero wczoraj moje zaproszenie na fc przyjoła a ja już ochoty niemam wsumie doniej pisać bo i poco skoro tak z nia nietańczyłem mało gadałem . zreszta sie wkużyłem bo kumpel tańczył z ina też dziewczyna i wsumie niemam ochoty na impreze iść bo i poco skoro gorszy jestem . forsy tak niemam nazbyciu ostatnio mnie to rypie ta kasa

Gość gość
etam miłość czy zauroczenie poco mi to forsy niemam a mówić że sie niezapłaci za kobiete to niewarte za ten wstyd .

Gość gość
jak by byla kobieta niby ma miłość to prawdopodobnie już jakiś facet z nia spał. . potem kasy niemam i jestem nieśmiały poprostu niema sensu starac sie to nie sa czasy na miłość . Czasy jak ine za wrażliwy jestem dochodzi domnie jaki świat jest ...może być kobieta szantażowana zmuszana do sexu ... na przystankach siedza głupie cwaniaki . w warszawie wioche odstawiaja bezrobotni i niszcza miasto . w indiach to kobiety na prostytutki wykorzystuja .ehh niewarto

Gość gość
starac si o dziewczyne potem cie zdradzi albo ty ja bo ci wyskoczy jakaś durna nastolatka ktora niema zasad że do zajetych sie niepodbija . pasji niemam bo jakoś samotny sie czuje ehh trzebabyłoby zaponiec o kobietach i wybrasc samotny życie na śmierci bede żałował prawdopodobnie ehh ale życie takie jest

Gość gość
poprostu niewarto bym sie starał o kobiety skoro tak pieniedzy niemam niedam dzieciom dom potem pewnie takich ludzi uważacie za nieudaczników . wiec poco zmuszac was do miłości byścier mi litość robiły bez sensu . ludzie sie śmieja bo jestem głupi bo coś źle napisze a niech sie śmiaje , a niech mi rozkazuja, nielubie patrzyc jak ini sa szczęśliwi gdy ja niejestem temu chyba byłoby lepiej gdybym kolegów sobie odpuścił, poprostu niepasuje donich oni sie bawia ich nauczyciele lubia z nimi sie ini licza .

Gość gość
miłośc ma budowac a nie prowadzic do tego że człowiek teskni za laska że onia zazdrości bez sens .