Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

moje cykle wypadaja co 26-27-28dni. miesiaczke mialam 01.11.2013 kochalam sie 11.11.2013 pare razy pod rzad bez zabezpieczenia z chlopakiem ale konczyl poza mna... od 13 mialam delikatne pobolewanie lewego jajnika a dzis to boli mnie podbrzusze i lewy jajnik i to daje sie odczuc. Czy zaciazyłam ?? chcialam sie zapisac do gina ale u mnie w miescie juz niema punktów i nie przyjmuja a na test za wczesnie. co sadzicie?

Gość gość
teraz to jestes prawdopodobnie chwilę po owulacji lub w jej trakcie, jednak szanse na ciążę są, ponieważ współżyłaś bez zabezpieczenia w dni potencjalnie płodne

Gość gość
nigdy tak nie mialam wiec pytam. jestem 6 miesiecy po porodzie 3 dni po owulacji wiec to tez wydaje mi sie troche dziwne

Gość gość
masz 15 dzień cyklu,to za wcześnie na cokolwiek,poczekaj na test ze 2 tygodnie,chyba,że dostaniesz okres

Gość gość
nie mozesz na 100% powiedzieć, że jesteś 3 dni po owulacji, chyba że miałaś monitoring cyklu

Gość gość
Tak i to wlasnie byla moja ostatnia wizyta u gina i dzień po stosunku... i od 13 tego własnie ten jajnik daje mi sie we znaki i podbrzusze... a chciałam umówic sie na kolejna wizyte to pan doktor juz do konca roku nie przyjmuje bo nie ma punktów

Gość gość
skoro miałaś owulację w 13 dc, to plemniki mogły od 11dc spokojnie przeżyć, ale to i tak za wcześnie na jakiekolwiek objawy, ja czasmi czuje jajniki od owulacji az do miesiaczki, pozostaje Ci wyłącznie czekać

Gość gość
Ciąże są potrzebne.Przyjemności kosztują