Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje że bedac tutaj trafiam w centrum porabanych ludzi

Polecane posty

Gość gość

sa tu sexowne kobiety , grube bogasci ludzie poprawczaki , . myśle że niszczac im dotychczasowe zaburzenia psychiczne bede w stanie zmienić psychike polaków . może nawet z 1mln ludzi .

Gość metaboliczna trzynastka
zacznij ode mnie, błagam

Gość gość
to jwest proste pomyśl czy c dobrze wśród ludzi obok których jesteś . nieszukaj miłości ani sexu i nie zmuszaj sie do bycia gruba czy chuda ale niebyj ani ta ani ta . i poczeja do 20 roku życia .

Gość gość
tak skoro mam dać coś temu zasranemu kraju to bede niezgadzał sie z ateistami by sobie niepozwalali zadużo to raz a dwa bede staral sie was podporzadkowac pod moja psychike w tych dobrych cechach czyli życie jak przystało na człowieka chociaz odrobijne

Gość gość
korna po pierwsze naucz sie pisac wielka misjonarko,tego nie da sie czytac.....

Gość gość
niwe bo ty niemasz pokory w sobie przeklinasz w miejscu puyblicznym słuchajac ciebie cvzyli złego człowieka to niewiem czy dobże bym skończył . no zły niejesteś ale lubisz klnac by byc meski

Gość gość
piszesz jak porąbaniec

Gość gość
właniwe tacy luydzie zmieniaja świat niemożesz działac pracowac bez potrzeby czasem trzeba pisac jak porabaniec nie robiac inym krzywdy . kto zmieniał świat kurd**el bonaparte złodzieje , bandyci skazujacy mln ludzi na śmierc . ale takim nienależy być nal;eży być zdrowo psychicznie rabnietym i niezgadzac sie z inymi by ini sie zgadzali stoba akle wtedy gdy masz na celu dobro .

Gość gość
jeśli nic niebede robił to bedziecie szerzyć syf zwany sexem i psuc psychike wszystkim pokolei . a tak piszac ini czytajac to beda myśleć .

Gość gość
naucz się pisać a później filozofuj

Gość gość
a ja bede naopak robił nie postaremu bo g***o zmienie . tak bede was wkużał przynajmniej .ide film ogladać ;* całusak dla ciebie zato żebyś była fajna stuknieta ale nie psychopatka morderczyni .

Gość gość
fajnie nacpany:(