Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROKSANAAA

NIN ZMIANA ADRESU I WOGÓLE

Polecane posty

Gość ROKSANAAA

Hej wszystkim, to długa historia i zacznę od tego że mój chłopak aplikował o insurance już w październiku tego roku. Pracowaliśmy na farmie ale ludzi pozwalniano i musieliśmy się przeprowadzić, obiecał ze jak tylko insurance przyjdzie to nam to przekaze, ale cham odesłał to spowrotem. Zadzwonilam na insurance przekierowali mnie na jakiś numer i powiedzieli mi ze wysla jakas aplikacje w ciągu 7 dni. aplikacja nie dotarła do dziś.. co mam zrobić?

Gość gość
Zadzwonic jeszcze raz albo wybrac sie do jobcentre i wytlumaczyc sytuacje. Ale Wy juz mieliscie dostac NIN w tych listach? Czy tylko informacje o wizycie w sprawie NIN?

Gość gość
NIN-u nie dostaje się w listach!

Gość ROKSANAAa
Mój chłopak nie miał NINu, przyjechał umówiliśmy go na spotkanie, poszedł i czekał na list bo tak powiedział facet w job centre, że dostanie LIST Z NINEM. W tym czasie niestety musieliśmy się wyprowadzić i okazało się że list został odesłany. Byliśmy w job centre nic nie mogą zrobić i podali nam numer. Zadzwoniliśmy podałam wszystkie informacje i pan powiedział że mój chłopak musi czekać na jakąś formę do wypełnienia czy coś i czekamy już tydzień i jej nie ma... nie wiem co zrobić.

Gość gość
idz do job centre tam ci powiedza co robic.