Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stonoga100000

Jakie zainteresowania wpisać w CV jeśli praktycznie niczym się nie interesuję

Polecane posty

Gość Stonoga100000

zasady są takie: standardowe, oklepane zainteresowania typu sport, ksiązki, muzyka zdecydowanie nie przemawiają na korzyść kandydata, raczej szkodzą niż pomagają;/ W ten sposób pokazujesz się pracodawcy jako nudziarz, niczym nie wyrózniający się kandydat. Wymyślonych oryginalnych pasji też lepiej nie umieszczać w CV- z wiadomych względów A co w takim razie ma zrobić szara myszka, taka jak ja? Może to zabrzmi głupio ale ja nie mam jakiś wybitnych zainteresowań lubię muzykę, kiedyś lubiłam literaturę, obecnie rzadko czytam, latem trochę pływam. i tyle. Nie jestem fanką podrózy (nigdzie nie jeżdzę bo mnie nie stać), nie uprawiam żadnych sportów, nie należę do żadnych klubów nic nie poradzę na to że nie mam zainteresowań. chcę tylko dostać pracę. Czy mam szansę? Jak myślicie?

Gość goues
wpisz zielarstwo i rośliny ozdobne. Pokażesz się jako uporządkowana, praktyczna domatorka, co po pracy siedzi w domu i dochodzi do siebie a nie ślaja się niewiadomo gdzie i z kim

Gość Stonoga100000
pytam poważnie. napiszcie proszę bo mam problem

Gość gość
kafeteria i sex

Gość goues
rośliny lecznicze wpisz zamiast zielarstwa. Lepiej brzmi. ...rany, piszę poważnie. To musi być coś, co i tak wiesz a drugiej osoby nie wpędzi w kompleksy... podstawy programowania VBA w excelu może (o ile coś tam próbowałaś robić, trzeba być wiarygodnym) ...sama mam ten problem co Ty szczerze mówiąc...:o

Gość gość
a na jakież to elytarne stanowisko aplikujesz, że aż musisz się w cv chwalić swoim życiem osobistym?

Gość gość
ja wpisywałam "sztuka cyrkowa" - umiem żonglowac 3 chusteczkami co jest banalnie proste ale w razie czego miałam chusteczki przy sobie.. jakby ktos chciał sprawdzic czy faktycznie to moje hobby :)

Gość gość
k****a , to napisz : psychomanipulacja umysłem , socjotechnika

Gość Stonoga100000
nie aplikuję na żadne elitarne stanowisko..co to za pytanie szukam jakiejkolweik pracy umusłowej (oprócz telemarketingu) są pewne standardy tworzenia dokumentów aplikacyjnych i tego się chce trzymać - wypada napisać coś o zainteresowaniach

Gość goues
napisz, że chętnie wysłuchasz drugiej strony, jeśli chodzi o jej zainteresowania, bo chcesz poczuć się na koenic rozmowy jak rekrutujący. ...ufff...więcej nie wymyślę :o