Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ja

co dla wrednej szwagierki

Polecane posty

Gość gość ja

Nie lubimy sie i nigdy nie lubiłyśmy ale starałysmy sie utrzymywac poprawne stosunki. Ok rok temu wyszło przez teściową nieporozumienie - niby sobie wszystko wyjaśniłyśmy ale kontaktów nie utrzymywałyśmy. zaprosiła nas na jutro na urodziny - napisąła sms godzinę temu. Specjalnie tak późno "żebyśmy nie czuli się zobowiązani" ... tyle że mam problem co jej na szybko kupic. Chce iśc bo mamy dzieci w podobnym wieku i nie chce zeby córka traciła kontakt z kuzynem przez to ze my sie nie lubimy. Tylko co jej kupic jak nie wdziałam jej od kilku mcy a wczesniej tez nie poznałysmy sie zbyt dobrze. Nie wiem co i jak ma w domu, nie wiem jak wygląda.. macie pomysł na jakiś uniwersalny prezent dla około 30 letniej kobiety?

Gość gość
Jakies dobre winko, albo jakas fajns swieczka:)

Gość gość
nigdy nie widziałam żeby piła alkohol.. ale to ciekawy pomysł zapytam męża czy ona pije wino czasem.. świeczka chyba za skromnie skoro widzimy sie pierwszy raz w tym roku.

Gość gość
plyn do higieny intymnej

Gość gość
Daj jej coś z czego się jej mąż ucieszy :D no i kwiatka ofkors

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Daj jej coś z czego się jej mąż ucieszy smiech.gif no i kwiatka ofkors X X heheh xboxa? :D

Gość gość ja
z jej mężem to juz w ogole nie wiem bo on taki spokojny milczacy człowiek.. napić sie lubi... ale to juz pewnie z moim mężem sobie cos chlapną :) Znaczy w granicach przyzwoitosci - to nie zadna melina. Płyn do higieny... hehhe.. w sumie to keidys na gwiazdke dostałam od niej żel do modelowania figury.. byłoby fajnie sie zemścić :D ale nie taki cel ma ta wizyta.

Gość gość
xbox drogi troche a używanego przeciez jej nie dasz :D ale np whisky albo szwajcarski scyzoryk :D

Gość gość ja
aaa.. no tak.. mąz jej ma świra na punkcie sprzetów do grania, muzyki, kompów itp. a ponieważ mają sporo kasy to cos, czego nie ma, byłoby tez poza naszym zasięgiem finansowym...

Gość gość
Specjalnie tak późno "żebyśmy nie czuli się zobowiązani" Znaczy się, zebyście nie przyszli, ja tak to odbieram. Specjalnie tak późno, żebyście mogli spokojnie odmówić, nie czując wyrzutów sumienia. 🖐️

Gość gość
a tak na serio, to możesz jej kupić jakąś fajną książkę :) albo jakiś kosmetyk - typu tusz do rzęs jakiś fajny :) Jeśli nosi okulary, to np jakąś ładną ściereczkę do okularów? Jakąś ładną apaszkę, albo coś z biżuterii drobnego :)

Gość gość ja
byc moze.. ale kurcze.. dla dobra dziecka chce iśc. Moja rodzina jest daleko, meża blisko - naprawde szkoda byłby żeby kuzynostwo mieszkajace 15 km od siebie sie nawet nie znało.

Gość gość ja
oo.. apaszka albo drobna biżuteria są spoko... porozgladam się, thx :)

Gość gość
bomboierkę.kwiaty,ksiązkę ,notes -kalendarz na przyszły rok,dobrą kawę i herbatę,jakieś sole do kąpieli,kominek zapachowy,ładna świeczka,

Gość gość
bombonierkę miało być:-)

Gość gość
Nie ma za co ;) Dla kobiety łatwo coś wymyślić w miarę taniego i niezobowiązującego :) Gorzej jest z facetami zawsze :P

Gość gość
Kup jej jakis wazon , albo komplet poscieli

Gość gość ja
mi to sie wydaje że własnie dla wiekszosci facetów pasuje flaszka - i po kłopocie :)