Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłamstwo w sprawie dziewictwa

Polecane posty

Gość gość

Witam, takie pytanie do pań, moja partnerka skłamała mówiąc mi, że straciła dziewictwo ze mną, jednak wiem, że nie była dziewicą, zastanawia mnie powód dlaczego nie powiedziała mi prawdy, dobrze wie, że nie przywiązywałem do tego aż takiej wagi...

Gość gość
a to że nie była dziewicą wiesz skąd ?

Gość gość
Jeśli twoja partnerka chce odtworzyć błonę dziewiczą, możemy ci pomóc. Szczegóły na priv, sandra.jolie@wp.pl

Gość gość
Moja dawała za kasę i długo ukrywała prawdę.Aż kiedyś się przemogła.Jesteśmy razem.

Gość Panna nana
Moze dlatego ze bala sie ze takiej korzystanej nje bedziesz chcial ;;(

Gość gość
skąd wiesz że nie była?

Gość Jolanta 13grudz
I wiesz dlaczego? Bo tak naprawdę pierwszy raz z tym poprzednim nie znaczył dla mnie zupełnie nic, był głowniarski,nieprzemyślany. Byłam bardzo głupia. Młoda i tak naprawdę sama niewiedziałam co to jest seks. Zrobiłam to z nim bo byłam mega zakochana w nim a on tego chciał a mi zależało to się zgodziłam ale żadnej mega przyjemności z tego nie odczuwałam to było takie mechaniczne. Dopiero gdy spotkałam tamtego i z nim się kochałam pierwszy raz było dla mnie to czymś cudownym..odczuwałam z tego wielką przyjemność i poczułam że ten chłopak jest tym jedynym że to jest to. I wtedy zdałam sobie sprawę że ten poprzedni był tak naprawdę tylko moja ucieczka od samotności której się bałam,i nagonki od tego że ,,trzeba mieć chłopaka'' cóż byłam młoda i głupia. I teraz z biegiem lat nawet nie pamiętam tego seksu z tym pierwszym. Ale seks z tym drugim i nasz pierwszy raz pamiętam doskonale. I zawsze będę uwazac ten właśnie seks za ten pierwszy i jego za pierwszego partnera mojego

Ja zrobiłam odwrotnie.:D Nie przyznalam sie facetowi do dziewictwa.:P

Gość gość
Moj maz od 16 lat mysli,ze byl moim pierwszym.No i gosciu zabawowy byl,wiele przede mna przelecial,a sie nie kapnal.Jak ty odkryles,ze nie byla dziewica???

To musiałaś nieźle wypaść :) Ja ze swojego pierwszego razu (pierwszy dla obojga) pamiętam właściwie tylko emocje związane z "rozdziewiczeniem" :P

Nie chciałam mu dawać tej satysfakcji. Niezłym bólem to przypłaciłam.:O

Taaa... dlatego już bym się za dziewicę nigdy nie zabierał, za duża odpowiedzialność

auć! za mocno szarpałaś wędzidełko, czy zahaczyłaś ząbkami? a swoją drogą, skoro wzięłaś się za oral, to faktycznie odegrałaś nie-dziewicę :P

,,Jestes cudowna...ał! tylko nie zebami.:D:O Chciałam dobrze.:P

Gość gość
dziewica i oral?hmm...

Gość gość
Gdzie autorze uciekłes??

Gość gość
Pewnie koleś zgrywa mądrego, a nawet nie wie, ze brak błony nie zawsze oznacza brak dziewictwa.

Pierwszy seks może być bez krwi, błona może być praktycznie niewyczuwalna, wa poza tym jak wspomniano, może nawet jej nie być, więc to o niczym nie świadczy

Gość gość
Krew krwią,ale jeśli jej nie ma to facet z jajami wie kiedy ona ma pałkę pierwszy raz w dziurze,a kiedy już kilka.Rozprawiczałem kiedyś hurtowo :)

Gość gość
Ja też skłamałam. Powiedziałam, że miałam trzech mężczyzn, a tak naprawdę to miałam tylko trzy dilda i wibratory. :) Chciałam mu się pokazać jako ta bardziej doświadczona. Kontrolować go. Jakbym powiedziała prawdę patrzyłby na mnie pobłażliwie, myślałby sobie, że co ona tam może wiedzieć. Nie kręciła mnie myśl, że bym była postawiona tam przed nim jako niedoświadczona ofiara losu. On miał jedną kobietę. Dzięki kłamstwu miałam więcej do powiedzenia i on liczył na mnie w trakcie. To mi się podobało.

Gość gość
do gościa z 11:49 Skoro taki doświadczony jesteś, to powiedz jak poznać kiedy ona ma pałkę pierwszy raz w dziurze, a kiedy, że już kilka razy miała

Gość gość
Każda ma inny układ i inną formę,ale samo wejście jest trudne i ona się bardzo opiera,normalna sprawa.To tak jak byś pierwszy raz obciągał skórę z łba.

Gość dsdsf
kłamstwo to kłamstwo Jak Cię już raz okłamała to już będzie tak zawsze, pewnie niedługo się dowiesz, że robiła to za pieniądze, a potem jeszcze że miała 3 aborcje itp. Lepiej od razu zakończ znajomość z laską, nie wiadomo co jeszcze może ukrywać, jak o dziewictwie skłamała. Związek powinien się opierać na zaufaniu i prawdzie a nie na ukrywaniu faktów.