Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do dziewczyn

Czy zakoczył Was kiedyś bardzo pozytywnie niby przeciętny nieszczególny chłopak

Polecane posty

(w WASZYM mniemaniu nieszczególny, niezbyt atrakcyjny wewnętrznie lub zewnętrznie itp) czym zaskoczył? i dlaczego wydawał Wam się przeciętny?

Gość gość
dziwne pyt kazdy człowiek moze nas zaskoczyc i ten przecietny chłopak z wygladu i ta kobieta po 50 która juz niejeden nazwałby babcią kazdy człowiek moze nas zaskoczyc

jestem dziewczyną jakby co :)

Gość gość
ale jak dziwne to dla ciebie ze przecietny chłopak moze wyciac jakis nieobliczalny numer lub zrobic fantastyczna rzecz dla ciebie nie ma w tym nic dziwnego

Gość gość
Nie, nigdy, z resztą ja na byle przeciętniaków nie zwracam uwagi. Sama jestem wyjątkowa i nie zadaję się z byle kim.

Gość gość
A czymże przeciętniak może zaskoczyć??

Gość gość
a ty w czym taka wyjatkowa zastanów sie moze ty dla jakiego Delmonda zwykła dziewucha jestes masz za duze mniemanie o sobie

no dobrze, wiem że każdy może zaskoczyć, ale ogólnie to łatwo powiedzieć, a mnie ciekawią doświadczenia pojedynczych osób :) jakieś spore zaskoczenia, że chłopak okazał się o wiele lepszy niż dziewczyna wcześniej myślała :) v Temat jest przeciwieństwem wielu wątków o "ideałach" którzy okazali się draniami. Może powieje optymizmem także dla zdołowanych chłopaków :)

Gość gość
mnie zaskoczył taki jeden, wydawało mi się zupełnie przeciętny facet - przeciętny z wyglądu, później okazało się, że z nieprzeciętnym wnętrzem. Niestety, byłam na tyle głupia, że przez jego pozorną przeciętność, prawie go odrzuciłam, na szczęście on się nie poddał i dzisiaj ten przeciętny facet jest moim nieprzeciętnym mężem :)

Gość gość
Przeciętny 'urodą' nagle wyprzystojnieje? wzrostem - urośnie? zwyklak - zinteligentnieje czy zmądrzeje? biedak czy średniak nagle się wzbogaci? pochodzący z byle jakiej rodziny - nagle ją zmieni na ludzi na poziomie? Co jeszcze?? No wybacz, ale takich czarów to w to najlepszych bajkach nie puszczają.

Gość gość
niewidoczne na pierwszy rzut oka zalety mogą zwyczajnie zniwelować ewentualne braki.

Gość gość
jasne, że jak kogoś lepiej poznasz i się nim zauroczysz, to często jest tak, że bardziej podoba się też z wyglądu. Nawet "braki" w wyglądzie przestaje się zauważać, bo po prostu jest dla nas kimś wyjątkowym, kochanym, bo JEST, taki jakim jest. To jest właśnie piękne, przychodzi z czasem, ale jest często bardzo trwałe. v Widocznie nie doświadczyłaś tego, ale to nie znaczy, że to się nie dzieje.

Gość no wiesz i tak i nie
Zdarzylo mi sie (i to pare razy) niewlasciwie ocenić jakiegoś chlopaka na podstawie pozorów (nieciekawego wygladu - ktory nie intrygował, nieudanego pierwszego spotkania itp) ALE oni TAK NAPRAWDE NIGDY nie byli miałcy, nieciekawi "do bolu przecietni" a jedynie nie potrafili korzystnie sie zaprezentowac tak od razu. Zyskiwali w moich oczach dopiero przy bliższym poznaniu poniewaz dopiero wtedy bylam w stanie zauważyci ich zalety (ciekawa, charyzmatyczna osobowosc, oryginalne poczucie humoru, inteligencje, ujmujacy sposob bycia itd)

Gość gość
Przeciętniary zadają się z przeciętniakami.

Gość gość
A Ty jaka jesteś i z kim jesteś?

Gość gość
I tak byś, przeciętna istoto, w to nie uwierzyła.

Gość gość
nie patrz na innych przez swe własne ograniczenia. Powiedziałaś A to powiedz B, a nie uciekaj

Gość gość
ciekawy temat

Gość do gość
a ten twoj nieprzecietny maz wyladnial z wiekiem?

nie jestem w stanie przypomnieć sobie kogoś kto by mnie "zaskoczył" w tym znaczeniu, że niczego dobrego się po tej osobie nie spodziewałam, ale stało się inaczej. Żeby mnie kompletnie zwalić z nóg to nikt (chyba).

Gość gość
to, że ktoś nie zachowuje sie jak arogancki cwaniak nie znaczy, ze jest przeciętny

Gość gość
miałam kiedys znajomego, zupełnie przeciętny z wyglądu, niewysoki, z charakteru taki sobie normalny (miałam 17 lat więc szukałam szaleństwa). Po kilku latach spotkalismy sie przypadkiem, poszlismy na piwo raz, drugi - i nagle okazalo sie ze jest swietnym facetem. A od kiedy jestesmy razem, to musze przyznac, ze z charakteru jest mężczyzną idealnym - swietnie gotuje, jest opiekuńczy, romantyczny, ma masę przyjaciół, kiedy trzeba ustawia mnie do pionu ... Nie, nie wyładniał, nie urósł - jest "najbrzydszym" z moich chłopaków, ale ci przystojniacy nie dorastają mu do pięt. Kropka

Gość gość
popieram wpis powyżej, zdarzają się takie przypadki i to jest piękne - nie widzieć tylko okiem ale też sercem i umysłem piękno wewnętrzne :) to się nigdy nie opatrzy

Gość gość
tak :)

Gość gość
Szkoda tylko że z kobietami jest odwrotnie, wy przy bliższym poznaniu z czasem zawsze tracicie, jedyne wasze zalety uroda i młodość przemijają bezpowrotnie i c**przeciętni faceci budzą się po czasie z ręką w waszym nocniku :D

Gość gość
Trzeba brać bardzo piękne.