Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE MOZNA KUPIC FAJNE KOZAKI I KURTKĘ LUB PŁASZCZ NA ZIMĘ

Polecane posty

Gość gość

pytam, bo nie mam czasu chodzic po miescie, moze wiecie, gdzie sa fajne rzeczy to podjadę tam:)

Gość beata22222222
ja kupilam kurte plasz w carry zadowolona jestem a buty w sklepie polskim nazwy nie pamietam

Gość w sumie to jest ciekawe
ja kupilam długa kurtkę/plaszcz z kapturem w Reserved, sa bardzo fajne modele, kozaki na allegro:)

Gość gość
ja kozaki kupuję w sklepie Aligator...kilka sezonów na pewno posłużą, a że i tak zawsze kupuję klasyczne, więc nie musze zmieniac co roku...tym bardziej, ze mam jeszcze tańsze z eko skóry na obcasie i ocieplane kalosze na chlapy. Kurtkę/płaszcz zimowy udało mi sie kupić na przecenie w Mango na poczatku roku. Teraz przed sezonem wszystko jest drogie...najlepiej rzeczy zimowe kupować w grudniu lub styczniu.

Gość gość
ja zamiast kozaków wolałam śniegowce, w tamtym roku fajne w daichmanie czy jak to się tam pisze kupiłam. Najlepiej pojedź do galerii gdzie masz dużo sklepów, napisz jeszcze skąd jesteś, bo to też istotne :]

Gość gość
okolice Warszawy:) do Wawki moge sie wybrac jakby co:)

Gość gość
Fajne wzory i przede wszystkim dobre jakościowo buty damskie na zimę kupicie na przykład na http://www.unicoshoes.pl/buty-damskie. Ja zakupiłam dwie pary i są świetne. Do tego obsługa sklepu na najwyższym poziomie.

Gość weronnika28
fajne kozaki na pewno namierzysz w sklepie online Sellyo, są bardzo modne tego sezonu fasony no i ceny bardzo przystępne :)