Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Czy mężczyźni lubią okularnice

Polecane posty

Gość gość
fakt.......tematy coraz glupsze to sie nazywa desperacja a wziela by sie do roboty

Gość Ruby on Rails
Wydaje mi się, że bez różnicy o ile oprawki są dobrane odpowiednio i o ile dziewczyna się nie wstydzi tego, że nosi okulary ;)

Gość Ruby on Rails
Ja też ;) Choć od niedawna, wcześniej preferowałam soczewki. Ale teraz mam super oprawy i wyglądam w nich bardzo fajnie, że tak nieskromnie to przyznam :D

Gość Ruby on Rails
Ja? Jestem brunetką ;P

Gość Zuzanna Amelia ææ
czesc Fikusna. nadal bruneta poszukujesz ? A mowilam przerzuc sie na rudych. Rude fajne.

Gość gość
nie lubią bo okulary są bardziej realne niż okularnice

Gość gość
lubia ale z ladna twarza :D

Tak Zuza, do skutku. -- Maciusiu po pierwsze jesteś szatynem (szatyni akurat też są w moim typie), po drugie nie masz charakteru bruneta ani innych cech brunetnych.

Gość Zuzanna Amelia ææ
A jaki charakter ma brunet ?

Gość gość
lubią - kobiety w okularach są tajemnicze

"Brunet", czyli mężczyzna z charakterem jest: męski odważny dumny odpowiedzialny temperamentny inteligentny czuły szczery lojalny troskliwy kochający

Gość gość
facet to wzrokowiec woli osoby zdrowe tzn kobiety zdrowe a okulary świadczą o wadzie wzroku a tak na poważnie może być okularnica a z fajnymi cyckami d**ą oraz lubiąca robić loda to wtedy lubią nawet okularnice

Gość annoyer
""Brunet", czyli mężczyzna z charakterem" - zawsze myslalem, ze brunet znaczy jedynie "facet z czarnymi wlosami". Najwidoczniej czarne wlosy daja jakies supermoce...Ciekawe czy w czarnej farbie do wlosow sa te moce, ktos moze potwierdzic?

Gość gość
"Brunet", czyli mężczyzna z charakterem jest: męski odważny dumny odpowiedzialny temperamentny inteligentny czuły szczery lojalny troskliwy kochający Te cechy opisuja 2 osoby nie mozna miec wszystkiego : 1.Meski , odwazny ,dumny ,temperamentny 2.odpowiedzialny,inteligentny,czuly,szczery,lojalny,troskliwy,kochajacy. Pierwsza grupa to zly facet a druga to ten dobry !

to można być szczerym i lojalnym nie mając żadnej dumy? Te cechy występują razem ;)

Maciek - bo to jak ty siebie widzisz i jak cię inni widzą to dwie różne sprawy. Też nie sądzę, żebyś wszystkie te cechy posiadał.

podnóżki są z zasady wyjątkowo zakłamane, bo z cały czas komuś się podlizują.

Gość gość
autorka najwidoczniej sama nie wie co pisze jest tak zdesperowana by znalesc faceta ! Zestawia cechy nie spójne ze soba ! Dziecko naogladalo sie telewizji gdzie w durnych serialach i filmach sami przystojni faceci zal sluchac tych wywodow i wypocin :D

Moor ja jestem bardzo dumna i takich facetów cenię, średnie stężenie tej cechy występuje u lojalnego i szczerego, ale jego duma ugina się na rzecz konformizmu.