Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikoootka

Wielkie rozczarowanie

Polecane posty

Gość Nikoootka

Jakiś czas temu popsuł mi się komputer, a że musiałam zrobić coś do szkoły to skorzystałam z laptopa mojego ojczyma. Gdy wykonałam już pracę to weszłam do folderu w którym ją zapisałam. Zauważayłam tam jeden dokument z zabawną nazwą, coś mnie podkusiło i zajrzałam, a tam coś w rodzaju opowiadań erotycznych pisanych jak by w formie pamiętnika, ale najbardziej zażenowało mnie to, że wszystkie są o mnie. Zaglądam teraz od czasu do czasu w ten plik i pojawiają się tam nowe treści. Mam obrzydzenie do ojczyma i jestem nim bardzo rozczarowana. Czuję, że mnie nie szanuje. Ta wiedza sprawiła, że nie jest już w moich oczach tym za kogo go uważałam. Co z tym zrobić? Nie usunę mu tego pliku bo by się zorientował, a na dobrą sprawę to nic mi to by nie dało. Nie powiem też mu o tym bo niby co miałabym powiedzieć? Może przesadzam? Ale dla mnie to nie zbyt normalna sytuacja, nie wiem skąd to się wzięło i dlaczego pisze takie rzeczy.

Gość gość
każdy ojczym fantazjuje o pasierbicy jeśli tej rosną już cycki. To normalne. Wrzuć tu trochę jego opowiadań.

Gość Nikoootka
Nie jestem już dzieckiem ale nie ukrywam, że jestem rozczarowana i jest mi przykro. Traktowałam go jak swojego tatę i myślałam, że on traktuje mnie w podobny sposób. Na pewno nie przypuszczałabym, że on może myśleć o mnie w tych kategoriach. Nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
A matki to nie masz, żeby porozmawiać z nią o tym?

Gość Nikoootka
Mojej mamy nie ma z nami..

Gość gość
każdy ojczym fantazjuje o pasierbicy jeśli tej rosną już cycki. To normalne. Wrzuć tu trochę jego opowiadań. """""""""""""""""""" i dlatego zostawiłaś własną córkę na wychowanie dziadkom, bo się bałas, że twój nowy fagas będzie o niej fantazjował jak jej cycki zaczną rosnąć. matka patologia spikneła się ze zboczkiem i łajdusem.

Gość gość
a o czym on tam pisze? :D

Gość gość
Podglada Ciebie jak sie kapiesz?

Gość Nikoootka
Nie, raczej nie. Myślę, że nawet by nie mógł bo sposób urządzenia naszej łazienki oraz drzwi by to uniemożliwiały. Chociaż teraz bliżej się temu przyglądając to czasami przyglądał mi się gdy chodziłam po domu w bieliźnie ale wtedy nie zwracałam na to takiej uwagi. Ostatnio rzeczywiście zauważyłam, że wieczorami często robił coś przy komputerze, myślałam, że to tylko coś do pracy ale teraz już wiem co on tak tam pisze. :o

Gość gość
Chyba masz na niego chrapkie :-D Or?

Gość Nikoootka
Tak.. Chrapkę.. :o Raczej byłoby to dla mnie jak kazirodztwo. Jest mi tylko przykro i się zawiodłam bo nie jest takim człowiekiem za jakiego go uważałam i nie wiem jak żyć dalej z tą wiedzą.

Gość gość
nie zdziw się jak on za jakiś czas pojawi się w twojej sypialni autorko.

Gość gość
Marzenia nastolatki. Brrrrrrrrrrrrr

Gość gość
a gdy to czytałaś to nie pomyślałś sobie że chciałabyś tego samego?

Gość Nikoootka
Nie! W ogóle mnie to nie podnieciło, wręcz przeciwnie.. :o

Gość gość
Współczuję Ci. :(