Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o samotnych matkach

Polecane posty

Gość gość

idiotki, ktore wybrały zlych facetow a teraz jeczą ze kazdy to frajer...trzeba bylo o tym myslec, gdy dawalas jedna z drugą...sad, but true

Nie myślę stereotypowo, są fajne kobiety, którym się nie udało, są głupie za młodu, które popełniły błąd, są i hipokrytki, podsumowując: normalne kobiety jak każde inne, bycie samotną matką nie określa jaką jest osobą

Gość samotnością zaklęta
jestem samotną matką i powiem wam że samotność mnie zabija jest to straszną rzeczą nie mieć mężczyzny w którym ma się oparcie

Gość samotnością zaklęta
różne w życiu są sytuację i ja cieszę się że rozstałam się z mężem jednak nie sądziłam że już nikogo nie znajdę...

Gość gość
Zbyt duże określenie bo samotne matki to duża grupa. Są puszczalskie, kobiety, które lecą na tych złych facetów inne to, kobiety wdowy czy rozwódki ale fakt więcej jest tych puszczalskich ewentualnie te co chcą bad boyów.

Gość gość
Ja znam jedną samotną matkę. Bardzo długo ukrywała przed całym światem ciąze, a jak urodziła to nie wiedziała kogo podać o alimenty :D

Gość Bebe76
Również jestem samotną matką, nie puszczałam się z byle kim, byłam w kilkumiesięcznym związku, który właśnie chciałam zakończyć z resztą, ale okazała się, że jestem w ciąży. Jestem normalną, lubianą kobietą, osobą uważaną za "w porządku", mieszkam sama z córką, pracuję. Jeszcze coś chce coś wiedzieć o samotnych matkach???

Gość gość
samotne matki to puszczalskie albo kochanki lecące na żonatych

Widze , ze same anioly tu bo oceniacie innych. Co mam myslec? Kazdemu moze sie zdarzyc bo zycie pisze rozne scenariusze. Znam 3 samotne matki i nie moge zeby byly gorsze.

Gość gość
nic dobrego

Gość gość
samotne matki sa jakie sa nie bede was oceniac. Wiem jedno na rynku atrakcyjnosci jestescie zerem dla faceta !

Bebe76-I po kilku miesiącach już dałaś d**y? Niezła szmatka z ciebie :D